Идва ММА зрелище във Варна - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Идва ММА зрелище във Варна
Идва ММА зрелище във Варна

Краят на юли ще е горещ във Варна, където ще се проведе невероятно ММА шоу със световни звезди, светлинни ефекти и истински боен дух.

Двама от участниците - Джон Демел-Разрушителят и Али Ескиев, вече направиха демонстрация в центъра на Варна в рамките на презентацията на предстоящата гала вечер на ММА на 30 юли от 19.30 ч. в ДКС-Варна.

Идва ММА зрелище във Варна

Двамата бойци събраха много погледи, след като демонстрираха основни техники в стойка от ММА. Преди това уменията си показаха атрактивните войни от „Бага-тур“, които ще открият ММА турнира. Те пресъздадоха прабългарски боеве с мечове, щитове, брадви и лъкове в центъра на Варна, на входа на Морската градина. На 29 юли на същото място - входа на Морската градина, ще се проведе кантарът, а след това и пресконференцията за големия спектакъл.

Идва ММА зрелище във Варна

Идва ММА зрелище във Варна

Какво ще се случи на 30 юли

Вечерта на 30 юли ще е гореща – тогава ще се проведе титаничен сблъсък между шампиони от различни стилове и вериги, дошли в България от цял свят. Освен Джон Демел-Разрушителя и Али Ескиев, сред тях са още: 150-килограмовият гигант от Полша Томас Чевински е още една от атракциите в турнира; Анди Кънингам - шампионът в тежка категория на WCMMA и UCMMA, многократен първенец по бокс и кикбокс; Джими Уелън - световен шампион на International Sport Kickboxing Association (ISKA) и европейски шампион на World Kickboxing Network (WKN); Камил Колтън, който наскоро спечели британската титла на световната кикбокс Асоциация (WKA) идва в България само с една мисъл, да си тръгне с още една титла, тази на SFC. На пътя му този път се изправя непобеденият до този момент в K1 българин Христо Христов. Това е и първият българин, достигнал до титлата шампион на WCMMA, носител на колана на супертитлата по Санда в Лондон, финалист от английското реалити шоу „Born to fight“, където си извоюва името „Терминатора“.

В турнира ще има и дамско участие - Анита Доганова е многократен шампион по граплинг и аматьорски по ММА на България.

Идва ММА зрелище във Варна

За да гарантират обективност при излъчването на победителите в тези толкова очаквани двубои, Combat Promotion са поканили UFC рефери, съдии, cut men и officials. За обявяването на двубоите и тяхното ръководене от САЩ пристига Майк Маркам – водещ на най-големите международни ММА турнири в света.

Идва ММА зрелище във Варна

Гала вечерта на ММА Spartacus Fighting Championship 3 ще се проведе на 30 юли от 19.30 ч. в Дворец на културата и спорта - Варна.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин