Интересни събития този уикенд (22-23 март) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Интересни събития този уикенд (22-23 март)
Статията се отнася за изминал период.
Вижте най-актуалната информация за събития този уикенд
Автор: Мария Ангелова
Интересни събития този уикенд (22-23 март)
Снимка: Giulio Menna

В първия уикенд след първа пролет ви очакват срещи с любими герои от тв екрана, Строителна седмица, София Филм Фест, рекорд по скокове с бънджи и много други. Разгледайте и акцентите от събития за деца този уикенд.


Българска строителна седмица

19-22 март, София

Международната специализирана изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство Българска строителна седмица 2014 ще се проведе от 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София за първи път паралелно със SofiaLogExpo и Security Expo. Подробности за Българска строителна седмица.

*

Среща с героите от сериала "Ало, ало"

20-21 март, София

В рамките на София Филм Фест в България гостуват любимите герои от сериала "Ало, ало". На 20 и 21 март ще има специални прожекции на специален епизод на сериала, а зрителите ще могат да зададат своите въпроси на актьорите от филма. Подробности за гостуването на актьорите от "Ало, ало" в България.

*

София Филм Фест

6-31 март, София

И тази година София Филм Фест ни е подготвил куп интересни филми. Тук е Програмата на София Филм Фест по кина, а вижте как за 15 лв. можете да гледате над 60 филма, ако сте учащи или пенсионери.

*

София Филм Фест на брега - Бургас

до 22 март, Бургас

В Бургас също ще можете да видите част от филмите от 18-я София Филм Фест. Програмата по дни вижте тук.

*

Балканско Гуча парти 3 - сблъсък на стиловете

21 март, София

Сръбски духови оркестри или пънк-ска от Балканите? Кой стил ще победи - чуйте на живо в Bar Blow в София. Вход свободен. Подробности за Балканско Гуча парти 3.

*

Празник на Велико Търново

21-24 март, Велико Търново

Тазгодишната програма за празника на Велико Търново включва безплатни пешеходни обиколки на града, шоуто "Звук и светлина", 3D мапинг, пускане на хартиени фенери, концерт на Ричард Клайдерман, рекорд по скокове с бънджи от Стамболовия мост и много други прояви. Вижте и пълната програма на празника на Велико Търново.

*

Пролетно хоро - фестивал на любителските клубове на български народни хора

22 март, Велинград

Посрещнете пролетта с весело хоро! На фестивала "Пролетно хоро" във Велинград вече няколко години премерват сили, кръшност и талант любителски състави по народни танци от цяла България. Подробности за фестивала "Пролетно хоро".

*

Открий съкровището - игра-пъзел в историческия музей в Габрово

до 30 април, Габрово

Играта се играе всеки ден от 10.00 до 17.30 часа в залите на музея и включва събиране на отделните части на голям пъзел и откриване на истинско съкровище. Повече информация за играта "Открий съкровището".

*

Ден на овощаря

22 март, Априлци

Всяка година в квартал Острец, град Априлци, се отпразнува идването на пролетта и деня на овощаря. Празничната програма включва водосвет, зарязване на овощно дърво, кукери и др. Повече за Ден на овощаря.

*

Вижте всичко от секция Събития по дати, теми и градове!

Вижте идеи къде да отидем уикенда.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин