Как да изберем авиокомпания за полет между София и Ню Йорк? - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Как да изберем авиокомпания за полет между София и Ню Йорк?
Как да изберем авиокомпания за полет между София и Ню Йорк?

Ню Йорк е една от натоварените дестинации, до която не можете да летите директно от София.

Благодарение на софтуера на SafeConnect ще разберем коя авиокомпания предлага най-оптималните варианти за полет по това направление. 

Ето какво показа проучването:

Най-бързо може да достигнете от София до Ню Йорк за 12 часа и 35 мин. (Австрийски авиолинии), а най-дългото пътуване отнема 35 часа и 50 мин. (Аерофлот). Най-малкото време за трансфер е само 1 час и 5 мин. (Австрийски авиолинии), а най-дългото е над 22 часа (Аерофлот). 

Рискът за изпускане на връзка е нисък при над 80% от авиокомпаниите. В изчислението се взима предвид коефициентът на закъснения и отмяна на полети. Рейтингът за комфортa на прекачване варира от 2.7 звезди (Бритиш Еруейз) до 4.6 звезди (Австрийски авиолинии) от общо 5 възможни.  

И нека сега разкрием най-добрия полет. Първото място отива за Австрийски авиолинии с полетиOS800 (SOF-VIE) / OS 89 (VIE-EWR). Комфортът на прекачване за тази комбинация има 4.6 звезди, времето за трансфер е само 1 час и 20 мин., а общото време за пътуване е 12 часа и 35 мин. И двата полета имат отлични показатели за закъснение. Рискът да изпуснете връзка е малък, но въпреки това следващият полет от Виена до Ню Йорк тръгва само 30 мин по-късно.

Вторият най-добър полет е с комфорт на прекачване от 4.4 звезди и отново се предлага от Австрийски авиолинии. Луфтханза държи трето и четвърто място с 2 опции, всяка от които с 4.2 звезди. Петата най-добра връзка се предлага от Бритиш Еруейз.

В дъното на класацията намираме полет на Бритиш Еруейз с рейтинг на прекачване от само 2.7 звезди и умерен риск от изпускане на връзка. Следват полетни опции предлагани от Аерофлот и Турски авиолинии.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин