Какви пътешественици са представителите на различните зодии? (част 4) - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Какви пътешественици са представителите на различните зодии? (част 4)
Автор: Peika.bg
Какви пътешественици са представителите на различните зодии? (част 4)

Всеки обича различен тип дестинации и почивки.

Затова този път решихме да ви покажем как обичат да си почиват представителите на различните зодии: 

1. Козирог – у дома или на гости при приятели

Представителите на тази зодия са домошари. Те обичат домашния уют и хубавата храна, по възможност допълнени от персонал, който да ги обгрижва. Екофермите или селските почивки са добро решение за тях. Този тип почивка ги отпускат и им дават възможност да опитат местни специалитети, приготвени от биопродукти. Те обичат също така да гостуват и с удоволствие се впускат в далечни пътувания, само за да постоят 2-3 дни при своите приятели, които не са виждали от години. Не харесват лъскавите курорти, но ако някой им подари такава ваканция, няма да откажат и ще стегнат куфарите си точно за 2 часа.

Подходящи дестинации: Прага, Рим, Атина, Канада, немските села и малки градове и Япония

2. Водолей – в голям и шумен град

Водолеите са динамични, любопитни, независими и артистични натури. Когато става въпрос за избор на перфектна ваканция без да се замислят те биха посочили някой голям град, в който има бурен нощен живот или място, където им предлагат различни възможности да се докоснат до изкуството – например театрален фестивал или интересни галерии. Още по-добре, ако градът е край море. Преди всичко обаче е важно да бъде от онзи тип, които никога не спят, тъй като водолеите очакват да прекарат не само дните, а и нощите си по забавен и запомнящ се начин.

Подходящи дестинации: Мексико, Африка, фиордите на Норвегия, Швеция, Аляска, Гренландия, Филаделфия и Бостън. 

3. Риби – там, край морето

Почивката на рибите трябва да е край вода, а ако има и пясък и вълни, това би било прекрасно. На море – няма какво да се каже повече. За рибите гледката на хоризонта, където синята вода се слива и прелива в синьото небе, действа релаксиращо. Затова не се чудете, когато ги откриете последни на морския бряг. Вълните не само ги успокояват, но им действат и зареждащо. Край морето те се отърсват от стреса, забравят за проблемите, а красивата гледка на залеза или изгрева провокира въображението им и ги настройва творчески. Рибите обичат да летят в своята фантазия – а какво по-добро място за тази цел от притихналия плаж?

Подходящи дестинации: Андалусия, Португалия, Соренто, Санкт Петербург, Полша и Москва.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин