Когато грешката е вярна – или как Discovery Channel гостува на Рила за премиерния епизод на „Двойно оцеляване“ - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Когато грешката е вярна – или как Discovery Channel гостува на Рила за премиерния епизод на „Двойно оцеляване“
Когато грешката е вярна – или как Discovery Channel гостува на Рила за премиерния епизод на „Двойно оцеляване“

Вчера ви разказахме за Седемте новозеландски езера, които бяха обявени като едно от местата на снимките на известна поредица на Discovery Channel. На фейсбук страницата на Discovery Networks Bulgaria те бяха илюстрирани със снимка, която изключително много напомня на Седемте рилски езера. Оказа се, че това не е грешка, а съвсем целенасочен ход на медията, който целял да провокира българите да докажат, че една от най-известните природни забележителности в България няма как да бъде сбъркана.

Discovery Networks Bulgaria постигна целта си, създавайки оживена дискусия по повода и провокирайки много медии да се включат в нея. Peika.bg също бе сред тях, с единствената разлика, че знаехме за хода на Discovery Networks Bulgaria още от самото начало. Дискусиите по темата продължиха до вечерта на 13-и октомври, когато Discovery Networks Bulgaria обяви на страницата си във фейсбук, че красотите на България няма как да бъдат сбъркани и голяма част от българите са го доказали, разпознавайки ги веднага.

Когато грешката е вярна – или как Discovery Channel гостува на Рила за премиерния епизод на „Двойно оцеляване“

Причината за симулираната грешка е промоцията на премиерата на шестия сезон на поредицата „Двойно оцеляване“ с епизод, заснет в Рила планина. С това Discovery Channel за пореден път доказва, че България е страна, която има какво да предложи на света, а природата ѝ винаги е готова да отправи предизвикателства дори на най-смелите приключенци. Затова емблематичната поредица „Двойно оцеляване“ ще пренесе зрителите по драматичните склонове на Рила още в премиерния епизод на 6-и сезон. Добре познатият експерт по оцеляване Джош Джеймс и партньорът му Грейди Пауъл се изправят пред суровата зима в Рила, силните снежни виелици и опасните хищници на 17-и октомври, понеделник, от 20:00 ч. по Discovery Channel.

Двамата оцеляващи ще покажат дали ще могат да почерпят увереност от уникалните си умения и опит, за да се справят с тези предизвикателства на българската дива природа. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин