Коледа 2023: Безплатна ледена пързалка в Палазо - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Коледа 2023: Безплатна ледена пързалка в Палазо
Автор: Peika.bg
Коледа 2023: Безплатна ледена пързалка в Палазо
Снимка: pexels

За празничния сезон град Палаазо в Есон организира страхотни празненства: илюминации, видеомапинг, коледен базар... От 16 декември 2023 г. до 7 януари 2024 г. ще има и голяма безплатна ледена пързалка, отворена за всички.

По време на коледните празници обуйте кънките за лед, ръкавиците, шапката и шала и се отправете към ефирните ледени пързалки , създадени по този повод в много градове в Париж и региона Ил дьо Франс. В Есон се отправете към град Палазо, за да откриете огромната ледена площ, където можете да прекарате часове със семейството и приятелите си!

Всеки следобед от 15:00 до 19:00 ч. и в събота до 20:30 ч. елате и се пързаляйте с децата, близките си или приятелите си на безплатната ледена пързалка в Palaiseau, в парка Hôtel de Ville. Голямото предимство на тази разходка е, че входът за временната ледена пързалка и наемът на кънки са безплатни за всички: независимо дали сте дошли да откриете коледния пазар в града, или живеете наблизо, това е чудесен начин да прекарате следобеда на открито и същевременно да се забавлявате!

Заповядайте от 16 декември до 7 януари 2024 г., за да откриете тази красива ледена пързалка в двора на кметството на Палазо, която работи всеки следобед по време на коледната ваканция!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин