Кой унищожи креативно няколко пейки в София - Градски легенди - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Кой унищожи креативно няколко пейки в София

Отскоро пространството пред църквата „Свети Седмочисленици“ (отстрани на ул. „Граф Игнатиев“) се сдоби с няколко нови пейки, които бяха „креативно унищожени“ от групата Destructive Creation. Малко преди Великден пейките са отнесени в ателието на майсторите и са превърнати в произведения на изкуството, на които могат да се радват всички.

В едната е вграден стар транзистор, а на страничните й облегалки са кацнали две сандъчета с цветя. На друга се появява шахматна дъска, трета се сдобива с масичка по средата, а в облегалката на едната има вграден рафт за книги. С две думи – цветно и практично. С четири – от това имахме нужда.

В блога си Destructive Creation посочват: "Пазарната цена в интернет на една такава пейка, като нова, е между 200-300 лв. Ремонтът, който Destructive Creation направиха, коства под 15 лв. на пейка".

Destructive Creation, припомняме, са същите онези, които пребоядисаха паметника на Съветската армия в София през 2011 г., с което влязоха в световните медии. Съветските войници бяха оцветени като Роналд Макдоналд, Супермен, Дядо Коледа и Капитан Америка. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Градски легенди
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин