Махмурлийски автобус ООД - Хапване и пийване - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Махмурлийски автобус ООД
Автор: Peika.bg
Махмурлийски автобус ООД
Снимка: HangoverHeaven.com

Добрата новина е, че сте живи. А лошата – че сте живи. Това би могъл да бъде девизът на всеки махмурлия, където и да се намира по света. И ако Лас Вегас е мястото, където хората отиват предимно и главно да се напият, то представете си колко махмурлии има сутрин по улиците. Ако въобще са успели да излязат от хотелските си стаи. Но това все пак е Америка – страната на неограничените възможности за изтрезняване. Тук цял автобус ще дойде до хотела ви, за да ви избави от главоболието, виенето на свят и неуспешните опити да сложите край на мъките си.

„Махмурлийски рай“ (Hangover Heaven) - това е анти-махмурлук автобус, който ще ви вземе от хотела ви след мракобесна нощ в стил ура-аз-съм-в-Лас-Вегас и обещава да ви остави 45 минути по-късно свежи като краставички. Идеята е на д-р Джейсън Бърк, който твърди, че е използвал моменти от личната си пиянска биография, за да подобри процеса на възстановяване на следващия ден. Успокоително, а? Но наистина ще е жалко да ви е лошо цял ден (вие сте в Лас Вегас все пак!) само защото сте решили да поразпуснете снощи, а барманът очевидно ви е сипвал повече от обявеното в менюто.

На закъсалите махмурлии анестезиолог прилага интравенозно хидратиране плюс лекарства за бързо възстановяване, витамини и минерали. Атмосферата в автобуса е отпускаща, с тиха музика и удобни канапета, а отвън има голям надпис „Пазете тишина! На борда се лекуват хора с махмурлук“. От „Махмурлийски рай“ обещават пълна дискретност. Като изключим огромните надписи върху мобилната станция, които крещят какво е предназначението й. Но... тук никой не ви познава така или иначе.

Вижте още от категория Хапване и пийване
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин