Mood for food Street Fest 2019 - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Mood for food Street Fest 2019
Автор: Peika.bg
Mood for food Street Fest 2019

Остават броени дни до най-вкусното събитие на годината! Mood for food StreetFest се завръща за втора поредна година в сърцето на Пловдив от 20 до 22 септември. На Малката главна в Пловдив (ул. „Райко Даскалов“) ще кипи от позитивна енергия, ще се разнасят изкушаващи аромати, че даже и любими музикални изпълнения.

Фестът, както и в първото си издание, е подготвил богато изобилие от вкусни стрийт храни от цял свят. Ако искате да се насладите на мексиканската кухня, ви предлагаме да заложите на вкусните такоси, които обещава фестът. Ако, пък, все още носите усещането за романтична Венеция и величествен Рим, ви препоръчваме вкусния италиански сладолед като идеален завършек на деня.

За да си припомните топлите летни нощи в близка Гърция, можете да опитате и вкусна прясна тарама. Eстествено, и българският дух няма да остане по назад, и затова фестът се е погрижил за присъствието на вкусни манджички, мекички, както и несравнимо вкусна лютеница.

Вкусове от далечна Индия също ще могат да бъдат опитани, благодарение на голямото разнообразие от ароматни индийски чайове. Представители на Щатите и типично американско изкушение ще бъдат и това, без което не може един стрийт фест – сочни бургери, придружени от хубава музика.

 

Mood for food Street Fest 2019

Говорейки за музика, тази година на сцената ще се качат Rudi, Duli, Muden и KukuSheff в петък, а в събота – любимците от Ъпсурт.

Повече информация за фестивала, както и пълен списък с участниците ще откриете на https://moodforfood.bg/.

Проектът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.

 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин