Най-добрата търсачка за тоалетни в света - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Най-добрата търсачка за тоалетни в света
Автор: Иван Чорбаджийски
Най-добрата търсачка за тоалетни в света

Няма как да не ви е познат онзи момент на път, когато намирането на тоалетна се превръща във въпрос на живот и смърт, а вие се намирате на непознато място и нямате идея накъде да се отправите.

Разбрали в дълбочина най-спешните човешки тревоги, двама германски студенти са разработили най-добрата търсачка за тоалетни в света. В нея не само са обозначени на карта всички тоалетни около вас, но и можете да си изберете дали да тръгнете на изток или запад според оценката на двете нули. След като използвате съответната тоалетна, вие също можете да оцените персонала, времето за чакане, чистотата и интериора. Да, не забравяйте интериора.

Сайтът също така дава информация дали тоалетната е безплатна, подходяща ли е за деца и хора с увреждания.

Услугата „Loo2go” е безплатна, не изисква регистрация и вече съдържа база данни с внушителните 28 000 тоалетни по цял свят. Тя обаче би ви била полезна предимно на път в чужбина, тъй като в България има... само една обозначена тоалетна (в София).

Авторите на проекта – Кристиан Роховски и Кристоф Бекман (едва 19-годишен) споделят, че поддържат информацията си актуална чрез специални пратеници по целия свят.

Loo2go можете да видите тук.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Kremena Peteva , 20.06.2013 | 11:32
надявам се скоро да се обнови търсачката в бг
Kasiopeq Haralampieva, 20.06.2013 | 11:25
това е страхотно , особено за мен както често ходя до тоалетната , ама жалко че само една тоалетна има отбелязана в българия и то в софия
Абонирайте се за нашия бюлетин