Най-нелепите оплаквания на чужденците на почивка у нас - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Най-нелепите оплаквания на чужденците на почивка у нас
Най-нелепите оплаквания на чужденците на почивка у нас
Снимка: Thinkstock/Guliver

Сезонът вече е в разгара си и хотелиерите по родното Черноморие имат богата колекция от оплаквания на почиващите. Чужденците, дошли на море у нас, отправят от основателни до крайно нелепи оплаквания – като се започне от дъждовното време и се стигне до шумен секс в съседната стая. Ето и колекция от някои от най-интересните неща, за които туристите са се обърнали към хотелските служители. Колекцията е публикувана в британския вестник „Телеграф“, пише iNews.bg.


- "Охрана, в съседната стая правят шумен секс. Жената пъшка прекалено силно и не можем да спим!" се оплакали на рецепцията в хотел в Слънчев бряг,.

- Румънските туристи пък масово се оплакват от липсата на места за паркиране точно пред хотелите. Според туроператорите причината е, че се безпокоят за автомобилите си.

- Румънците също така изразяват бурно недоволство, ако стаята им не е с изглед към морето, а към улицата.

- Почиващи в Созопол се жалвали, че от терасата им се вижда морето, но не и плажът.

- Две туристки пък подали оплакване, че много валяло.

- Хотелиерите споделят, че от британците получават най-много основателни искания. Те често питали защо няма сешоари и ютии в хотели с 4 звезди. Семейство англичани платило за безжичен интернет, а от рецепцията им пуснали най-бързия възможен, който обаче също бил ужасно бавен.

- Други почиващи се оплакали, че по хавлиите им имало дупки.

- Персоналът разказва, че чужденците често изхвърляли картончетата, които се поставят на вратата на стаята, която има нужда от почистване. После пък се оплаквали от бъркотията, която сами са направили с цел да получат обезщетение или поне отстъпки от цената.

- Някои чужденци пък се редят пред блок масите без да ползват all inclusive пакет и изяждат храната на останалите гости на хотела.

- За да не дават излишни пари пък си поръчвали вода от чешмата, а после се оплаквали от вкуса й.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин