Най-неприличната снимка от Амстердам - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Най-неприличната снимка от Амстердам
Автор: Мария Ангелова

Има едно-единствено мъжко достойнство в Амстердам, което можете да снимате. След всички останали опити да направите снимка в района на Червените фенери ви очаква близка среща с амстердамските „горили“, които пазят публичните домове от нечестиви туристически фотообективи.

Най-важното, което трябва да знаете за района на Червените фенери в Амстердам, е: В никакъв случай не опитвайте да снимате витрините! Ама наистина в никакъв! Дори и тайно, с фотоапарат, мушнат в якето само с подаващ се обектив. Защото така или иначе вероятността да ви видят е голяма, а на вас едва ли ви се иска да свършите заедно с фотоапарата си в някой канал.

Червените фенери са място, където можете да гледате... или по-точно – не можете да не гледате, защото уличките са тесни, а витрините с жрици на любовта – твърде големи и на всичкото отгоре осветени. Жените зад стъклата оставят твърде малко на въображението ви, дори и за някои от тях да не ви се иска да е така. Защото има и хубави, и грозни, и слаби, и дебели, от всякакви раси. Помислете си дали да не заобиколите по-отдалеч „сините фенери“, защото там знойните хубавици повдигат полите си само за да откриете с ужас, че отдолу се крие огромно мъжко достойнство. Освен ако това не е точно каквото търсите.

И ако навсякъде другаде снимането ще ви донесе само главоболия, има едно място, където можете да се отдадете на фотографската си страст, особено ако смятате за задължително да се върнете от холандската столица с поне една неприлична снимка. Това е фонтанът-пенис, който се намира пред един от големите комплекси за еротични забавления Casa Rosso. Това е и едно от малкото места в тази част на града, която трябва да посетите през деня, защото през нощта фонтанът се демонтира, за да не бъде откраднат. И как няма да се притесняват да не бъде откраднат, като не само от него блика вода, но и тестисите му се въртят. Впечатляващо творение на съвременната архитектура. Ето, все пак някой се е погрижил за вашата неприлична снимка от Амстердам

Както предполагате, няма как да публикуваме такава снимка. Но можете да потърсите снимка из интернет - знаете, който търси, намира :)

Забележка: Фонтанът вече е демонтиран, ни споделиха наши читатели. Жалко - който снимал, снимал!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин