Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г. - С деца на път - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г.
Автор: Peika.bg
Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г.

Всяка година светът предоставя все повече и повече удивителни преживявания за най-малките пътешественици.

Ето кои са някои от най-интересните атракции, които децата ви ще се радват да открият през 2019 година!

Лего Хаус, Билунд, Дания

Домът на лего е чудесно място, на което да се забавлявате заедно със своите деца. Тук ще можете да разгледат музей, посветен на историята на Лего и ще останете очаровани от нещата, построени с тези малки тухлички. Най-малките ще могат да се фокусират върху ученето чрез игра, да се отдадат на творчество, както и да развиват познавателните си и социални умения. Разходете се из Галерията на шедьоврите и Историческата колекция. За повече информация вижте тук.

Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г.

*

Live Wire Park, Виктория, Австралия

Ако вие и вашите деца обичате природата (и адреналиновите тръпки), то семейният, екологичен Live Wire Park трябва да е в списъка ви за тази година. Тук ще преживеете истинско приключение по въжените мостчета, горския тролей, катеренето и още много атракции насред гората. А след като приключите, ще можете да разгледате красивия крайбрежен град Лорн на Големия океански път. Повече информация тук.

Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г.

*

Кидзания (KidZania), Доха, Катар

Не може да се отрече, че децата обичат да си играят на възрастни. Най-хубавото е, че могат да направят това в сърцето на интерактивния град Кидзания. Този в Доха е един от 12-те нови обекта, така че имате общо 26 места по целия свят, където децата ви могат да се забавляват в Кидзания. Те ще влязат в ролите на над 100 различни професии и ще поживеят в град, създаден специално за тях. Деца под осем години могат да посетят атракцията само с придружител. Списък с местата на Кидзания можете да намерите тук.

Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г.

*

Имението на Монополи (Monopoly Mansion), Куала Лумпур, Малайзия

За повечето деца, а и много възрастни, отсядането на ново място е неразделна част от забавното пътуване. Какво ще кажете за хотел, чийто интериор е вдъхновен от световноизвестната игра Монополи. Хотелът се гордее с великолепна атмосфера, напомняща 20-те години на миналия век. Заповядайте тук заедно с децата си и вижте кой ще построи най-голямото имение. Хотелът на Монополи в Куала Лумпур ще отвори врати през пролетта на 2019 година.

Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г.

*

Sloth Preserve, Национален парк Аренал, Коста Рика

Ленивецът е очарователно създание, както заради външния си вид, така и заради техниките си за оцеляване. Запознайте децата си в това интересно животно в Национален парк Аренал. Докоснете се заедно до дивата природа. Можете да отседнете в хотел Nayara, около който се намира резерват за ленивци. Това ще е преживяване, което няма да забравите! Допълнителна информация тук.

Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г.

*

Приключенски център на Беър Грилс, Бирмингам, Великобритания

Ако сте родители на тийнейджъри, тази атракция определено е за вас! Приключенският център на Беър Грилс е идеалният начин цялото семейство да се потопи в адреналинови преживявания. В духа на специалиста по оцеляване Беър Грилс ще можете да опитате маршрути за катерене, вдъхновени от известни терени като Еверест и Ел Капитан в Йосемити. Очакват ви спускания по въжета, гмуркане и още много адреналинови преживявания. В лагера пък ще научите основните умения, необходими за оцеляване, включително и тайно предизвикателство „изправете се пред собствения си страх”. Какво по-сплотяващо за семейството от това? За повече информация вижте тук.

Нови атракции за деца, които да посетите през 2019 г.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория С деца на път
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин