Онлайн концерт на Виктория, която ще представи България на Евровизия 2021 - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Онлайн концерт на Виктория, която ще представи България на Евровизия 2021
Автор: Peika.bg
Онлайн концерт на Виктория, която ще представи България на Евровизия 2021

Първият онлайн концерт на Виктория, която ще представи България на Евровизия 2021, ще бъде излъчен на живо от дома ѝ в София тази събота.

Всички любители на музиката ще могат го гледат напълно безплатно на eurovision.icard.com на 28 март от 20 часа българско време. 

„Нямам търпение за концерта, защото отдавна си мечтая да направя нещо подобно. Ще изпея “Tears Getting Sober” на живо и се надявам да зарадвам всички, които очакват моето изпълнение на тази песен. Подкрепата, която получих последните седмици ме кара да се чувствам по-щастлива от всякога.“, не скри вълнението си младата певица.

Онлайн концерт на Виктория, която ще представи България на Евровизия 2021

Българската песен на Евровизия 2020 “Tears Getting Sober” попадна в програмата на музикалната телевизия MTV. Видео на Виктория беше излъчено за първи път във вторник. “Tears Getting Sober” беше един от фаворитите за победата на Евровизия 2020 преди конкурсът да бъде отменен. Композицията предизвика огромен интерес сред международните журналисти и музикалните фенове и превърна Виктория в един от най-обсъжданите български артисти.

През уикенда младата певица представи и своето първо Q&A видео, в което отговаря на много от най-задаваните въпроси към нея през последните седмици. Виктория разкри и малко повече за себе си, като за първи път показа и дома си в София.

Видеото, в което Виктория отговоря на въпросите на своите фенове вижте тук.

На 21 март в ефира на БНТ беше обявено, че Виктория ще бъде българският представител на 65-тото издание на Евровизия, което ще се проведе през 2021 година. Тя трябваше да представи страната ни на Евровизия 2020 в Ротердам с песента “Tears Getting Sober”, но музикалната надпревара беше изместена за 2021 година заради пандемията от коронавирус в Европа.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин