Паркът на секса в Южна Корея - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Паркът на секса в Южна Корея
Автор: Peika.bg
Паркът на секса в Южна Корея

Най-вероятно не сте чували за парка на секса Лъвленд.

Със сигурност ще ви изненaда и неговото местоположение – той се намира в Южна Кореяна територията на най-големия и красив корейски остров Джеджу. В него може да намерите 140 скулптури, показващи нагледно и детайлно съвкуплението при хората и при животните. Това може би обяснява факта, че най-редовните му посетители са младоженците на меден месец – както от Корея, така и от всички останали краища на света, решили да поставят едно горещо начало на брака си. 

В действителност, паркът на секса се оказва много повече от туристическа атракция. Той е oпределян от създателите си като „място, на което се срещат любовното изкуство и еротиката“, той е своеобразен бунт срещу вековните корейски традиции.

Интересен факт е, че до не много отдавна в страната се забранява носенето на къси поли, показването на любовни ласки по телевизията и изразяването на интимни чувства на публично място. Все още за табу се приема съвместното съжителство преди брак, както и липсата на постоянен партньор след навършена 30-годишна възраст. 

Именно затова разходката из парка на секса няма как да не предизвиква чувство за неудобство, особено сред по-консервативните посетители. Вероятно ще се изчервите още на входа, където ще ви посрещнат двата талисмана на парка – Булккеуни (фалос с жълти чорапогащи) и Саекеуни (вагина с розова шапка) в недвусмислена поза. Щом прекрачите прага обаче ще паднат всичките ви задръжки.

Сексуалните изображения варират от примерна, напълно облечена двойка, навела се за целувка, до колекция от разкрепостени партньори в различни сексуални позиции, обозначени със съответна националност (индийци, американци, гърци, японци, африканци). Не са пропуснати митологизираните образи, филмите на сексуална тематика, специализираните изложби (например обясняние на мастурбацията), секс играчките и всичко, което може да бъде съотнесено към половия акт.

Ако решите да охладите кипналата си кръв в тоалетната, пак няма да се получи – дръжките на кабинките също са с еротичен мотив – чифт женски гърди на мъжката и мъжки полови членове в ерекция на женските

Не повече от 2 часа ще са ви нужни, за да разгледате целия парк. Той работи до полунощ и може да го посетите, само ако сте навършили 18-годишна възраст.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин