Парти без угризения в 5 стъпки - Лято и море - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Парти без угризения в 5 стъпки
Автор: Боряна Кръстева
Парти без угризения в 5 стъпки

Не знаем за вас, но ние вече нямаме търпение да дойде лятото. А без какво не може то? Без пътешествия, приятели, приключения и... без парти, разбира се!

Доста често обаче един летен купон носи купчина с угризения за хората, които искат да живеят по-здравословно. Всеки иска да му "отпусне края", но не е задължително да съжалявате след това. Алкохол, джънк фууд, купчина пластмасови отпадъци - това неминуемо остава след всяко по-голямо събиране, което правите с приятели. 

Затова ние ви подсказваме как да организирате едно готино парти, след което обаче да не изпитвате угризения, че сте нарушили хранителния си режим или здравословния си начин на живот, който се опитвате да водите. 

1. Парти сред природата

През лятото това условие е лесно осъществимо, защото не сте ограничени от метеорологичните условия (в повечето случаи). На брега на морето, на палатки в гората, на хижа в планината, на вила в някое отдалечено село - изборът е ваш. Най-хубавото е, че ще се отървете от динамиката и мръсотията на града и никой няма да ви обезпокоява. Какво по-готино от това да си запалите огън под открито небе и да посрещнете изгрева с хубава компания, сладки приказки, игри, музика и каквото още обичате да правите. 

Парти без угризения в 5 стъпки

2. Без телефони и интернет

Тъй като ежедневно се облъчвате с мобилните си телефони и wi-fi, който е навсякъде, може да си позволите поне една вечер да оставите организма си на диша. Предполага се, че ще се забавлявате, така че дори няма да усетите липсата на технологии. Освен това ще можете да отделите време на приятелите си, без да сте се забили в светещия дисплей. Знаем какво ще попитате: Ами музиката? Вече толкова сме свикнали да слушаме музика през интернет, че всички друго ни изглежда "много сложно". Можете да запишете любимите си песни на MP3-ка, за нея ще са ви нужни само яки колони и вечерта е ваша. Ако пък в компанията има музикални хора - това е моментът да демонстрират уменията си. Каквото и да си говорим, купоните с китари са вечна класика!

Парти без угризения в 5 стъпки

3. Хартия вместо пластмаса

След всяко парти остават десетки пластмасови чаши, чинии, прибори. Те обаче не се разграждат. За да не бъдете такава огромна машина за отпадъци, можете просто да замените пластмасата с хартия! Така пак можете да съберете всичко в един плик в края на партито, но хартиените прибори няма да останат стотици години в природата. Е, разбира се, най-добрият вариант е да използвате посуда за многократна употреба. След партито разделете задълженията си, така бързо и лесно ще изчистите и измиете всичко. 

Парти без угризения в 5 стъпки

4. Свежа храна

На парти обикновени си позволявате да ядете вредни неща - чипс, такос, пица, бургери. Освен че нямат хранителна стойност, след тези храни ще се чувствате много по-отпаднали и няма да можете да се развихрите както вие си знаете. Много по-добре ще е да си направите хапки от свежи зеленчуци, сирена или от плодове. Нека да има много и различни видове - така ще доставите на организма си нужната енергия и ще бъдете свежи до края на партито.

Парти без угризения в 5 стъпки
 

5. Безалкохолен радлер

Колко пъти летните партита са се превръщали в тежки сутрини? Знаем, че много. За едно истинско парти без угризения заложете на безалкохолен радлер. Изберете Ариана Радлер 0.0% - безалкохолна напитка с по-малко калории и захари. Тя е освежаваща комбинация от висококачествена безалкохолна бира и плодов сок. Можете да избирате между два вкуса - малина или лимон. За още по-голямо удобство Ариана Радлер 0.0% се предлага на пазара в опаковки от 0.330 л в кен и в стъклена бутилка. Най-хубавото е, че можете да се наслаждавате на тази освежаваща напитка не само на парти, но и в работно време, с обяда, преди или след спорт, преди шофиране или по време на разходка в парка. Така гарантирано ще се забавлявате с 0% угризения!

Парти без угризения в 5 стъпки
Снимка: Peika.bg

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Лято и море
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин