Пловдив спори за най-добра евродестинация за 2022 с Рим, Истанбул и Марбея (ЛИНК ЗА ГЛАСУВАНЕ) - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Пловдив спори за най-добра евродестинация за 2022 с Рим, Истанбул и Марбея (ЛИНК ЗА ГЛАСУВАНЕ)
Автор: Peika.bg
Пловдив спори за най-добра евродестинация за 2022 с Рим, Истанбул и Марбея (ЛИНК ЗА ГЛАСУВАНЕ)

Градът под тепетата - Пловдив, е единственият български, който участва в надпреварата в 13-то издание на престижната класация European Best Destinations.

Победителят ще бъде избран чрез онлайн гласуване, вижте как може да участвате.

Пловдив е номиниран за „Най-добра европейска дестинация“ за 2022 г. в 13-то издание на престижната класация European Best Destinations. Това е единственият български град, който участва в надпреварата и е поставен в конкуренция с градовете Лондон, Рим, Виена Истанбул, Атина, Прага и др.

„Най-добра европейска дестинация“ е класация на специално подбрани европейски градове, с богато културно-историческо наследство, устойчивост и качество на живот, организирана от водещия уебсайт за туризъм в Европа – EuropeanBestDestinations.com. Настоящото  издание ще се проведе в партньорство с мрежата EDEN на Европейската комисия и медийните партньори Forbes US и Condé Nast Travelers.

„Тази номинация е признание за усилията, които местната власт и туристическият сектор полагат в утвърждаването на Пловдив като туристическа дестинация. Това е и една възможност да насочим фокуса на международната общественост не само към града ни, но и към България“, сподели кметът Здравко Димитров.

Победителят ще бъде избран чрез гласуване на следния линк, в периода от 20 януари до 10 февруари 2022 г. Гласувайте!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин