Празници на вила в планината? Ето няколко съвета за подходящо бельо и облекло, които да сложите в куфара - Зима и ски - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Празници на вила в планината? Ето няколко съвета за подходящо бельо и облекло, които да сложите в куфара
Автор: Peika.bg

Всеки от нас мечтае да прекара поне една незабравима ваканция на вила в планината. Тя може да ни предложи красиви гледки, топли вечери край камината и незабравими спомени с любимите хора. Ако сте решили да прекарате празниците в подобна обстановка, вижте нашите съвети за облекло и бельо, които да вземете със себе си, за да се чувствате комфортно и да сте винаги на топло.

Първият слой дрехи е от голямо значение

Всички знаем, че за планината, особено, през зимата, задължително трябва да сме подготвени с топли дрехи. Когато подготвяте багажа си, помислете и за най-подходящото бельо.

Горещо препоръчваме на дамите да подготвят дамско бельо, което е плътно и топлещо. В същото време то трябва да е удобно, меко и дишащо. Ето затова ви препоръчваме да вземете бикини от естествени материали като памук или бамбук. И двете материи позволяват на кожата да диша, а бамбукът е и с антибактериално действие. Относно кройката на долното бельо – най-добре е да вземете класически бикини или боксерки. Така ще осигурите пълно покритие на интимната зона и ще я предпазите от студа. Не пренебрегвайте важността на сутиените. Гърдите са чувствителни на студ, затова е по-добре да вземете сутиен с подплънки, който да слагате при излизания и разходки в планината. Така гърдите ви ще имат допълнителна защита от студа. Когато сте в топла обстановка, например в самата вила, можете да сложите спортен памучен сутиен, който да ви осигури максимално удобство без да ви убива. Друг съществен вид бельо, който да сложите в багажа си е бодито. Бодитата осигуряват топлина за целия торс и винаги пазят гърба и кръста от студа.

Имаме и няколко съвета за господата. Когато се подготвяте за планината, сложете в багажа си боксерки с по-дълъг крачол. Тe ще стоплят не само интимните ви части, но и бедрата ви. Препоръчваме боксерки със слим фит кройка, за да можете спокойно да облечете други дрехи върху тях, без да се тревожите, че бельото ви ще се набере отдолу. Когато излизате извън вилата, слагайте памучна тениска или потник под облеклото си. Винаги е добре да имате цял първи слой дрехи, които да ви топлят.

Празници на вила в планината? Ето няколко съвета за подходящо бельо и облекло, които да сложите в куфара
Снимка: Astratex.bg

И на двата пола препоръчваме термо бельо и облекло. Термо дрехите са със специална технология, която поддържа тялото топло, но в същото време регулира темепературата му и отвежда влагата. На пазара ще намерите разнообразие от предложения като клинове, тениски, блузи, чорапи, дори и бонета. Ако планирате да прекарате дълго време навън, карайки ски, например, задължително вземете термо облекло с вас. Сигурни сме, че ще го оцените.

Съблазнително бельо за интимните вечери

Точно така! Препоръчваме на дамите да сложат и комплект еротично бельо в багажа си.

Ако ще бъдете на вила с половинката си и очаквате да имате романтични вечери за двама, определено не бива да забравяте за съблазнителното бельо. Разбира се, го препоръчваме само за времето, прекарано на топло. Спокойно можете да скриете красиви дантелени прашки и сутиен под топлият клин и мекия пуловер. Сигурни сме, че рано или късно любимият ви ще ги забележи.

Осигурете си топло нощно облекло

Планинските къщи са страхотен вариант за празниците. Все пак, не трябва да забравяте, че някои от тях се отопляват само с камина, което означава, че нощите могат да бъдат по-хладни, ако огънят не се поддържа. Затова, горещо ви съветваме да проучите вида отопление на вилата, в която ще бъдете и да се сдобиете с топла пижама. Вземете си дълга и удобна пижама от памук. Памучните пижами са изключително приятни и меки на допир, и винаги ще ви стоплят. Моделите от микроплюш са също много нежни и топлещи, но тях ви препоръчваме само в случай, че искате да прекарате деня си по пижама, тъй като микроплюшът може да доведе до изпотяване през нощта.

Като за финал, ако имате място в чантата, сложете и мек, топлещ халат. Топлещите халати могат да ви сгреят след планинската разходка или да удължат релаксиращото чувство след горещия душ.

Празници на вила в планината? Ето няколко съвета за подходящо бельо и облекло, които да сложите в куфара
Снимка: Astratex.bg

Сега остана само да подготвите багажа си и да се втурнете към избраната дестинация. Всички изброени предложения, можете да намерите в електрония магазин на Astratex.bg.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Зима и ски
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин