Раздадоха награди за най-пухкава хотелска хавлия - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Раздадоха награди за най-пухкава хотелска хавлия
Автор: Peika.bg
Раздадоха награди за най-пухкава хотелска хавлия
Снимка: Photl

По света може да се раздават Оскари, златни медали, ордени Стара планина и какви ли още не награди, но има едно признание, което е по-ценно от всички тях, взети накуп, ако си хотелиер във Великобританиянаградата за най-пухкава хотелска хавлия.

Причината за съществуването на тази необичайна надпревара е фактът, че добрата кърпа е от ключово значение за приятния престой в хотела, съобщава iNews, като се позовава на британския вестник Дейли Телеграф.

Кърпите в 20 от най-големите хотели във Великобритания са оценени по критерии като дебелина, белота, размер и "цялостно усещане и аромат”.

Журито се състои от хора от бизнеса, които трябвало да изпробват всички кърпи по три пъти, за да се уверят в техните качества. 

През 2013 г. хотелът, който показал най-страхотните кърпи, се оказал Malmaison, който получил общ резултат 64 от 80 точки. На второ място останал хотел Raddisson, който събрал 63,4 точки, а трети е Novotel, който спечелил почетната позиция със своите 58,5 точки.

 

Тази статия ви хареса? Последвайте Peika.bg и във Facebook, за да не пропуснете нито една любопитна новина от света на пътешествията!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин