Събития за деца този уикенд (25-27 септември) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Събития за деца този уикенд (25-27 септември)
Статията се отнася за изминал период.
Вижте най-актуалната информация за събития за деца
Автор: Peika.bg
Събития за деца този уикенд (25-27 септември)

Къде какво интересно се случва за деца този уикенд. Вижте нашите любими събития за деца, заради които си заслужава да мръднете насам-натам през почивните дни. 

Ако не намерите своето събитие, разгледайте и нашата секция С деца на път, както и стотиците ни идеи за уикенд пътешествияВижте и списъка с любимите ни събития през уикенда (версия за върастни).

Семейна събота в музея

26 септември, София

Тази семейна събота в Политехническия музей е посветена на полярните райони на планетата - каква е разликата между Арктика и Антарктида, къде се намира третият полюс на Земята и още много - научете повече за Семейната събота в музея.

*

BoomArt Color Factory - работилнички за деца

5-27 септември, Пловдив

Септемврийската програма на Boomart Color factory в пловдивския творчески квартал Капана е изпълнена с много цветни и забавни събития за децата. През целия месец във фабриката ще се твори на пълни обороти - всеки уикенд има собствена тематика, почасови занимания за децата има и през седмицата. Вижте повече за програмата на детските работилнички в BoomArt Color Factory.

*

Нощ на изкуствата - Стара Загора

25 септември, Стара Загора

Нощта на изкуствата се провежда ежегодно в Стара Загора. До късно през нощта са отворени вратите на музеите, галериите, операта, библиотеките и други културни пространства, Музика, танци, срещи с творци и изложби ви очакват до късно през нощта, а атмосферата е неповторима. Началото на събитията е в 19:00 часа, краят - в  01:00 часа. Повече за Нощ на изкуствава - Стара Загора.

*

Безплатна обиколка на антична Стара Загора

27 септември, Стара Загора

На 27.09 (неделя), по време на Световния ден на туризма присъствайте на безплатна обиколка на Античния форумен комплекс на Августа Траяна. В този ден ще се проведат две обиколки с начален час съответно 10.30 ч. и 14.00 ч. Повече за събитието тук. 

*

Стрийт Арт Фест

26-27 септември, Пловдив

Графити артисти от цяла България ще рисуват отново в Пловдив в ОУ „Димитър Талев“. Събитието започва от 10:00 ч. на 26-ти и ще приключи в 19:00 ч. на следващия ден. Вечерта е запазена за  взривяващо парти в клуб „No Sense” в Капанa, с участието на специалните гости от  Fruti Session – едни от най-свежите DJ crew-та в България , които ще ви отведат в различните измерения на музикалното възприятие и ще заредят всички с още повече еуфория и адреналин. Повече за Стрийт Арт Фест. 

*

Фестивал на пясъчните фигури

до 30 септември, Бургас 

Всяка година в Морската градина на Бургас се появява магичен свят от пясък. През 2015 г. темата е "На сафари с фотоапарат". Повече информация за Фестивала на пясъчните фигури в Бургас.

*

Открийте още идеи за интересни събития в България и по света в нашата секция Събития.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин