Топ 10 мечтани дестинации за меден месец - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Топ 10 мечтани дестинации за меден месец
Топ 10 мечтани дестинации за меден месец

Казали сме „да”, благодарили сме на осмите си братовчеди, дошли от Страсбург, танцували сме с всички чичовци и сме яли супа при първите лъчи на слънцето. Добре, много хубаво, но сега, когато сватбеният жартиер е продаден на търг, накъде? За тези, които не биха искали да обикалят без посока земното кълбо, сме съставили малък списък с предложения, класическите.


1. Островите в Индийския океан: Може да бъде приятно, като знаете, че Малдивските и Сейшелските острови се надпреварват за титлата Най-красив архипелаг в света. При положение, че цените не са от най-достъпните, сватбеният бюфет може би ще представлява салата с макарони.

2. Френска Полинезия: За да си гукате на слънце, и Тихият океан съществува като възможност. 25% от пребиваващите на острова са младоженци. При положение че формулата е тествана и одобрена, слагайте си плавници и шнорхел или гердан от цветя. 

3. Антилските острови: Помислили сме за всичко, включително и за екзотичните острови за пролетариите, ъ-ъ, хората с по-малък бюджет. Достатъчно е да отидете да се попечете в Мартиника или Гваделупа. Тенът, който остава, е същият. 

4. Венеция: Това си е класика, а и е доста по-достъпно с излитане от София.

5. Маракеш: Обградена от вили, риади (традиционни къщи) и други луксозни хотели, Медината е пълна със съкровища.

6. Бали: Екзотиката е гарантирана: зелени пейзажи, ярки цветове, качествена храна и на добра цена... Само не отивайте между ноември и април, защото тогава е дъждовният сезон в Бали! Резервирайте своето сватбено пътешествие в Бали.

7. Лапландия: Страната на елените и кучешките впрягове. А и животинските кожи пред камината: това дава идеи.

8. Юкатан: Мексикански полуостров, който изобилства с великолепни плажове и има тази особеност, че на него са живели древните маи. Слагайте си по едно сомбреро.

9. Куба: Странно, ще кажете? Но Куба привлича все повече влюбени птички. Една слънчева, а и културна дестинация. Хайде, обувайте си маратонките и отивайте на разходка в Стария град на Хавана.

10. Раджастан: Ганди, Боливуд и пиле тика, това е добре, но да отседнете в палатите на Махараджите с Шехерезада е още по-добре.

 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Nina Stanislavova , 25.06.2013 | 10:14
то да тръгна да се женя , пък все ще си избера някое местенце
Mihaela Angelova , 25.06.2013 | 09:54
само пари да имам , бих отишла и на десетте и 10 медени месеца бих си нарпавила :)))))
Silvi Milenova, 24.06.2013 | 16:02
ако се омъжа един ден ще ида на село и ще спя докато слушам кокошки и овце,ей това е мечтаната почивка:Р
Абонирайте се за нашия бюлетин