Топ дестинациите за 2019 г. (част 4) - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Топ дестинациите за 2019 г. (част 4)
Автор: Peika.bg
Топ дестинациите за 2019 г. (част 4)

С идването на пролетта започваме да обмисляме пътувания до все по-далечни места. 

Затова решихме да представим кои ще са едни от най-желаните дестинации за 2019 г.

1. Полинезия

Това е едно от местата, които препоръчваме на хората, които обичат морето. Там можете да се откъснете от ежедневната реалност и да се насладите на топло слънце и прекрасни плажове. Популярни дестинации там са: Куинстаун, Оукленд, Хонолулу и Оаху.

2. Канада

Това е вашето място, ако търсите дестинация с дива природа. Там ви очакват красиви езера, разнообразна фауна и диви кътчета. Интересни градове, които да посетите: Ванкувър, Товонто, Ванф и Монреал.

3. Индонезия

Тази омайна страна, намиращо се в Югоизточна Азия, е с изключително богата култура и природа. Там можете да видите едни от най-красивите изгреви и залези. Популярни дестинации, които да разгледате: Бали, Убуд, Кута и Джакарта.

4. Норвегия

В тази страна ще можете да се насладите на безкрайни водопади и дългите фиорди, които привличат все повече и повече туристи всяка година. Не пропускайте да разгледате: Осло, Берген, Тромсо и Ставанджър.

5. Япония

Страната на изгряващото слънце, на сушито, на технологиите, е една от най-обичаните дестинации от туристи от цял свят. Със сигурност ще ви впечатли със своето разнообразие. Популярни дестинации там са: Токио, Киото, Осака и Нара.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин