Този уикенд - събития за всеки (16-17 ноември) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Този уикенд - събития за всеки (16-17 ноември)
Статията се отнася за изминал период.
Вижте най-актуалната информация за събития този уикенд
Този уикенд - събития за всеки (16-17 ноември)

Ето какво предстои през идните почивни дни (16-17 ноември 2013 г.). За да не пропуснете нещо интересно и после да кажете, че не сме ви казали.

Acoustic Corporation в клуб Maze

Чуйте невероятна смесица от стилове от страхотните Acoustic Corporation. От етно до фънк, рок и суинг. Подробности за групата и участието тук.

16 ноември, София

Ретроспектива в памет на Федерико Фелини

В желанието си да отдаде почит на Федерико Фелини – известният италиански режисьор, който ни напусна преди 20 години, Италианският културен институт в София представя ретроспектива, посветена на неговите незабравими филми. Панорамата ще се проведе в София, между 5 и 28 ноември 2013 г. в рамките на фестивала "Киномания". Входът е свободен. Програма на филмите на Фелини и кината.

до 28 ноември, София

Европейска нощ на театъра

Европейската нощ на театъра се случва за пета поредна година, като през 2013 г. участие ще вземат 11 държави от Европа, включително и България. По повод нощта театрите в София ще представят любими постановки на преференциални цени. Подробности за Европейската нощ на театрите.

16 ноември, София

Древен Египет идва в Търговище

В Славейковото училище в Търговище ще бъде открита изложбата „Сюжети от Египет. Находки от българските музеи” на Регионален исторически музей – Шумен. Търговищките граждани ще могат да видят автентични артефакти, свързани с Древния Египет. Подробности за изложбата.

до 14 март 2014 г., Търговище

*

Разгледайте всички събития в България и по света, по дати, теми и градове. Или открийте идеи къде да отидем през уикенда.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин