Този уикенд - събития за всеки (30 ноември - 1 декември) - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Този уикенд - събития за всеки (30 ноември - 1 декември)
Статията се отнася за изминал период.
Вижте най-актуалната информация за събития този уикенд
Този уикенд - събития за всеки (30 ноември - 1 декември)
Снимка: Photl

На границата между два месеца, ето какви събития можете да видите този уикенд (от петък 29 ноември до неделя 1 декември). Има за всеки по нещо - от лайв изпълнение на джаз и фънк до филхармоничен концерт и куклен театър. 

 

Коледни базари

Започват повсеместно, Немският коледен базар в Пловдив и София вече отвори павилиони, вижте и къде има коледни базари в България.

до края на декември

Риголето - Пети концерт от абонаментен цикъл "Б"

Чуйте концертно изпълнение на "Риголето", посветено на 200-годишнината от рождението на великия Верди. Диригент на концерта на Софийската филхармония е Любка Биаджони (Германия). Подробности за концерта тук. Още събития от програмата на Софийската филхармония.

29 ноември, 19 часа, София 

Sofia Architecture Week

Въпреки името си Софийската архитектурна седмица тази година предава на живо предимно от Пловдив. Отскочете до Града на тепетата за архитектурния форум, който ще се случи уикенда. Sofia Architecture Week има и програма за деца. Повече за Sofia Architecture Week.

до 1 декември, Пловдив

Малкият Мук - куклен театър

Вижте пиесата за деца "Малкият Мук" в Младежкия театър, София. Подробности за пиесата тук, а още от програмата на Младежкия театър тук.

1 декември, София

Koka Mass Jazz представя ново видео в Пловдив и София

Чуйте нещо свежо с джаз, фънк и още няколко стила, забъркани в комбинация с невероятния глас на Sihaya (която може би помните като Деница от Мюзик Айдъл). Промо на новия видеоклип ще има в Пловдив (27 ноември) и София (30 ноември). Подробности за новото видео на Koka Mass Jazz.

30 ноември, София

*

Разгледайте всички събития в България и по света, по дати, теми и градове. Или открийте идеи къде да отидем през уикенда. Вижте и вече изминали събития от рубриката Този уикенд.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин