Тролейбус на любовта обикаля Стара Загора - Градски легенди - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Тролейбус на любовта обикаля Стара Загора
Автор: Peika.bg

В продължение на месец един от тролейбусите в Стара Загора ще се движи по улиците на града като посланик на доброто и любовта.

Деца от Стара Загора сътвориха послания, с които украсиха Тролейбуса на любовта. С това бе даден старт на един от най-значимите социални проекти под надслов „Аз обичам Стара Загора".

Празничните събития в града продължават на 14 февруари (събота), когато в 11:30 часа известни личности, спортисти, деца от училища и детски градини ще бъдат пред сградата на Общината, за да изразят любовта и подкрепата си към Стара Загора.
Отновo на 14 февруари, от 12:30 часа градският празник ще се пренесе на ниво 2 в Mall Galleria, където Държавна опера Стара Загора ще представи кратък тематичен флашмоб.

31443

Веднага след това детска музикална програма ще зарадва клиентите и гостите на мола. Участници в програмата ще бъдат Гери от Звездопад, детски народен хор „Жарава" и детска музикално-танцова формация „Маргаритки". 

Като за финал, от 13:00 часа две арт работилнички ще заработят напълно безплатно. В едната от тях децата ще имат възможност да развият своята креативност и да създадат различни предмети от кашони, а в другата разказвач на приказки от Регионална библиотека „Захарий Княжески" ще ги пренесе в царството на приказките.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Градски легенди
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин