Улавяне на ежедневната красота: 7-те най-добри залеза в Европа - част 2 - На ръба - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Улавяне на ежедневната красота: 7-те най-добри залеза в Европа - част 2
Автор: Peika.bg
Улавяне на ежедневната красота: 7-те най-добри залеза в Европа - част 2
Снимка: pixabay

Залезите в Европа са един от ежедневните красиви моменти от пътуването. Всеки ден имате гарантирано време за наслаждаване на величествена красота и редовното им улавяне е страхотен навик за пътуване, който да придобиете.

Можете да им се насладите на плаж, в бар с приятели, на брега, в планината, на горска алея, насред града. Всяко място предлага уникална перспектива и някои моменти на залеза се оказват незабравими.

Ливърпул, Англия

Улавяне на ежедневната красота: 7-те най-добри залеза в Европа - част 2
Снимка: pixabay

Като остров, в Обединеното кралство има много страхотни гледки към крайбрежието. Плажовете изграждат бреговата линия и има страхотни залези, които могат да бъдат намерени в цялата страна. Но една от малкото западни гледки към града е в Ливърпул, а градската среда на брега на река Мърси осигурява красив залез.

Крайбрежието е забележителност на световното наследство и красива част на града. Бягащи, колоездачи и пешеходци се редят всяка вечер по стените на откритата широка река и улавят избледняващата светлина. Вземете питие в пристанището или седнете на студения английски въздух и се насладете на гледката, преди да се върнете в забавния нощен живот по улиците на Ливърпул.

Карпатите, Украйна

Улавяне на ежедневната красота: 7-те най-добри залеза в Европа - част 2
Снимка: pixabay

Тези залези в Европа са чудесен избор за туристи. Мнозина биха изразили мнението, че гледането на залязващото слънце над естествената природа е по-красиво от градския пейзаж. Тези планини в Източна Европа предлагат невероятна и недокосната природна красота. Всяка вечер светлината на залеза само подчертава великолепните гледки.

Ако искате да лагерувате, да се разхождате и да се насладите на най-доброто от природата, тези залези в Европа са за вас. Различните височини предлагат уникални перспективи с всяка стъпка. Ако това е идеалното ви пътуване, да спите под звездите, не забравяйте да хванете вечерния залез, преди да се настаните за през нощта.

Венеция, Италия

Улавяне на ежедневната красота: 7-те най-добри залеза в Европа - част 2
Снимка: pixabay

Венеция е добре известна като един от най-романтичните градове в Европа – и нейният залез е също толкова романтичен. Уникалната архитектура, с комбинацията от грандиозни сгради и отделни водни пътища, създава красива обстановка. Силуетите на този великолепен град правят едни от най-добрите залези в Европа.

Насладете му се на гондола в средата на големия канал, в една от малките странични улички или може би на големия и известен площад Сан Марко и гледайте грандиозното шоу. Няма ограничение за количеството красиви места във Венеция и всяко предлага своя уникална перспектива на вечерното небе. Така че намерете своя фаворит и се настанете в една прекрасна нощ в тази известна италианска дестинация.

Независимо дали за романтичен момент или за тихо време за себе си, гледането на залез винаги е страхотна идея. Това са някои от нашите любими, но ни уведомете за вашите в коментарите. Пътувайте и потърсете още от най-добрите залези в Европа!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория На ръба
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин