Virgin Voyages с прекрасен нов круиз - Лято и море - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Virgin Voyages с прекрасен нов круиз
Автор: Peika.bg
Virgin Voyages с прекрасен нов круиз

Virgin Voyages пусна първия си от четири круизни кораба в САЩ по-рано този месец.

Круизът беше един от новите им стандартни маршрути, четири нощувки от Маями до Насау и Бимини Бийч на Бахамите; значително се различава от стандартните 7-10 нощни пътувания до Карибите, които предлагат на други круизни линии.

Кой плава на Virgin Voyages?

Трябва само да бъдете над 18-годишни, както и да бъдете напълно ваксинирани. Сцената на Virgin Voyages, предназначена само за възрастни, променя отношението и енергията на всички на борда, придавайки на цялото преживяване изключително, клубно настроение. На кораба не липсва нищо, което бихте намерили в стандартния си круиз. Има 10-ина  тематични барове, два басейна, много хидромасажни вани и нощен клуб.

Ще трябва ли да нося маска на борда?

От вас зависи, тъй като маските се препоръчват, но не са задължителни. Обикаляйки кораба, ще видите около един на всеки 50 души на борда, носещи маски и целият персонал е маскиран по всяко време. 

Новата, достъпна дестинация за пролетни ваканции

Веднага след като круизът напусне американските води, възрастта за пиене става 18 години и корабът е готов за купон. Ценообразуването за тази круизна линия се извършва малко по-различно, като се таксува за каюти, които имат капацитет за до 3 пътници (или „моряци”, както линията нарича своите пътници). Круизът е перфектната луксозна, но достъпна ваканция за група приятели, които искат да изпитат някои нови дестинации.

Какви са каютите?

Каютите са модерни и сравнително просторни, за сметка на това обаче с по-малка баня. Освен това са и доста високотехнологични и с едно докосване с таблет, който централизира всички контроли в стаята, включително светлините, климатика, телевизора и сенниците за прозорци. Настроението на кабината се променя с бързо прелистване, тъй като предварително зададените настройки за осветление добавят игриво докосване с едно, предназначено за фотосесии в социалните медии, и друго за махмурлук.

Интернет на борда?

Като се има предвид, че корабът е построен основно за социални медии, Virgin беше умна да направи WiFi достъпна и безплатна за всички гости. Срещу заплащане се предлагат и премиум и високоскоростни WiFi пакети. Най-високата налична скорост е 40 долара за цялото пътуване, ако е закупено в първия ден. Докато каналите ви в социалните медии ще се зареждат перфектно с безплатния пакет и публикуването е лесно, работата може да бъде предизвикателство. Повечето услуги за видео разговори са блокирани от круизната линия или използват твърде много честотна лента, за да работят както на сушата. Надяваме се, че не работите на почивка, но ако трябва да осъществите това важно клиентско видеообаждане, може да имате проблеми.

Каква е храната?

Virgin наистина се отличава с атмосферата, а преживяванията в ресторантите на борда са „ол инклузив” и предлагат изключително разнообразна и вкусна храна.

Ще трябва ли да нося портфейла си около кораба, за да дам бакшиш?

Няма нужда да давате бакшиш, когато излизате на вечеря или пиете на борда или в техния частен плажен клуб. Това означава, че дори когато купувате алкохолна напитка, няма да е необходимо да добавяте допълнителна бакшиш и тя няма да се добавя автоматично към профила ви, както би било на други круизни линии. 

Можете дори да си направите татуировка на кораба. Не забравяйте обаче да резервирате предварително, тъй като има много желаещо.

Virgin Voyages предлага много, за да ги разграничи от някои от играчите в индустрията и определено си заслужава пътуването.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Лято и море
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин