Виж Лос Анджелис като птиците - На ръба - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Виж Лос Анджелис като птиците
Автор: Роксара Азими
Виж Лос Анджелис като птиците

Oue Skyspace LA е най-високата палуба за наблюдение на открито в Калифорния, която отвори врати наскоро.

Издига се на над 304 метра над центъра на Лос Анджелис – на 69-ти и 70-ти етаж от Bank Tower, и предлага зашеметяваща 360-градусова гледка над целия град: от красивия планински масив Сан Габриел, та чак до Тихия океан и от емблематичния надпис „ХОЛИВУД“ до Санта Моника – курортът в северозападната част на Лос Анджелис.

42671

Какво точно представлява самата атракция?

Пързалка, дълга близо 14 метра и широка около метър и половина. Направена е изцяло от стъкло (дебелина: три сантиметра и половина), изнесено извън самия небостъргач.

42670

Внимание! Изживяването е крайно неподходящо за хора, които се страхуват от височини!

Смелчагите обаче ще се спуснат от 70-ти до 69-ти етаж на кулата, досущ като Аладин – на килимче. Ако адреналинът не ги зашемети докрай, ще успеят да се насладят на превъзходната гледка.

42669

Това единствено по рода си изживяване привлича не само туристи от цял свят, но и известните личности, които обожават силни изживявания.

42675

Oue Skyspace Лос Анджелис не е планиран единствено като атракция. Той може да стане домакин на вашето специално събитие: фирмена среща, рожден ден, сватба, фотосесия. Разполагате с 853 квадратни метра под открито небе, където можете да отпразнувате вашия случай.

42673

Дигитално интерактивно ниво пък ни отвежда в света на динамичните технологии. Това се случва чрез 360-градусова топографична стена, разказваща за Лос Анджелис чрез информация за забележителности, квартали и конкретни адреси. Всичко това работи в синхрон, за да осигури страхотното изживяване на посетителя, което може да бъде пресъздавано отново и отново.

42672

Снимки: skyspace-la.com

Повече информация можете да видите в официалната страница на Oue Skyspace LA тук.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория На ръба
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин