Вижте това видео преди някога да се оплачете отново - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Вижте това видео преди някога да се оплачете отново
Автор: Мария Ангелова
Вижте това видео преди някога да се оплачете отново

Във връзка с нашумели наскоро случаи на странно отношение към оплакванията на пътниците на канадска авиокомпания, местен телевизионен канал засне пародиен видеоклип, в който „служител“ на авиокомпания посреща оплакванията на клиенти.

Мъж, „Тревър“, имитира възможностите, които трябва да изберат пътниците, когато се свържат с телефонния център за обслужване на клиенти на авиокомпания. Тези възможности, обаче, са малко странни... Някои визират реални случаи, а други са напълно измислени.

Ето превод на скеча от видеото, което можете да видите долу:

- За да резервирате наново отменен полет, натиснете 1.

- За да потърсите изгубен багаж, натиснете 2.

- Ако имате специални нужди, а ние не искаме да пуснем вашето куче-водач на борда, натиснете 3. (истински случай)

- Ако сме пуснали кучето ви на борда, но след това сме загубили кучето ви и сме се престорили, че не сме го губили, натиснете 4. (истински случай)

- Ако полетът ви е имал закъснение и ние сме ви дали ваучер за храна за 10 долара, но когато сте отишли да си получите храната, се е оказало, че ваучерът за храна, който сме ви дали, е бил надраскана на ръка бележка, на която е пишело „не, съжаляваме, няма храна“, натиснете 5.

- Ако сме ви накарали да свалите обувките си, докато сте минавали през проверката за сигурност, и вие сте видели как обувките ви влизат в скенера, но така и не излизат от другата страна на скенера, а служителката е казала, че е загубила обувките ви, но сте погледнали надолу и сте видели, че тя носи обувките ви, макар че отрича това да са вашите обувки, натиснете 6.

- Ако имате специални хранителни нужди и сте поискали специална порция на борда, но вашата стюардеса е изяла половината от яденето пред очите ви, а останалата половина е изпуснала на пода и ви е накарала все пак да го изядете, натиснете 7.

- Ако сте влезли в тоалетната на борда и на излизане стюардесата е взела микрофона, стиснала си е носа и е извикала „Июю! Някой май е изпуснал бомбата в самолета“, натиснете 8.

В края на видеото служителят си запушва ушите и имитира мелодия „на изчакване“, за да не се налага да се занимава с пътниците.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин