Връзка от разстояние? Вижте как да откриете най-евтиния град за срещи! - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Връзка от разстояние? Вижте как да откриете най-евтиния град за срещи!
Автор: Peika.bg
Връзка от разстояние? Вижте как да откриете най-евтиния град за срещи!

Ново приложение може да ви помогне да намерите най-евтиния град, в който да се срещнете със своя любим или със стар приятел!

Ако поддържате връзка от разстояние или искате да се срещате с приятели, живеещи в друга държава, знаете, че разходите за път понякога се оказват проблем. В края на краищата, срещите с любимите ни хора могат да са много скъпо удоволствие, особено ако не живеете в една и съща държава.

За да помогне на хората да се свърват по-лесно със своите партньори, приятели или семейство, търсачката за пътувания Kayak пусна нов инструмент наречен „Rendezvous“ ("Среща"). Това е средство за търсене, което разглежда комбинираните разходи за билети за вас и за човека, с когото искате да се видите, за да намери най-евтините дестинации, на които да си уговорите срещна. Въпреки че идвате от две различни точни на света, идеята на този инструмент е да направи най-доброто и евтино планиране на пътуването и за двете страни.

Връзка от разстояние? Вижте как да откриете най-евтиния град за срещи!
Снимка: Westend61

Снимка: Westend61

Как работи?

Можете просто да въведете двата града (вашия и на човека, с когото ще се срещате), както и датите за пътуване и инструментът ще ви предложи подходящи и достъпни дестинации, на които да се срещнете. Вие ще получите няколко варианта за пътуване, от които можете да изберете.

Връзка от разстояние? Вижте как да откриете най-евтиния град за срещи!

Идеята е вдъхновена от проучвания, които показват, че 28% от хората са имали връзка от разстояние, а от тях 53% са останали заедно. Всичките те обаче споделят, че най-голям проблем са големите разходи, свързани с пътуването. Инструментът „Rendezvous“ може да бъде полезен за много влюбени, разделени от стотици, дори хиляди километри един от друг.

Ако искате да тествате Rendezvous, можете да го направите тук.

***

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин