Всички коледни епизоди на "Приятели", с които ще се потопите в празничния дух - Кино, театър и книги - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Всички коледни епизоди на "Приятели", с които ще се потопите в празничния дух
Автор: Peika.bg
Всички коледни епизоди на "Приятели", с които ще се потопите в празничния дух
Снимка: IMDB

Какво е Коледата без подходящ филм или сериал, който да ни изпълни с празничната магия. Но днес няма да си говорим за класики като "Сам вкъщи" или "Полярен експрес". Ние имаме нещо още по-любимо дори и от тези емблематични филми и се обзалагаме, че ще ви изненадаме приятно с него.

Любимият на поколения сериал "Приятели" стана емблематичен, освен с култовите си герои и случки, така и с тематичните си епизоди за празници като Хелоуин, Денят на благодарността и разбира се, Коледа. Събрали сме за вас всички коледни епизоди от сериала, които можете да изглеждате, за да усетите напълно коледния дух и да се подготвите подобаващо за празника:

Ето всички коледни епизоди от сериала "Приятели," които може да гледате преди и по време на коледните празници:

Сезон 1, Епизод 10 - "The One with the Monkey" 

В този епизод Рос и Моника учредяват празнична традиция, а Джоуи намира неочакван подарък за Чандлър. Това е първият коледен епизод на сериала.

Сезон 2, Епизод 9 - "The One with Phoebe's Dad"

В този епизод Фийби се опитва да намери своя баща и открива, че той живее съвсем наблизо. Сезон 2 не включва специфичен коледен епизод, но има коледни елементи в някои епизоди.

Сезон 3, Епизод 10 - "The One Where Rachel Quits"

Рос случайно чупи крака на малко момиченце и се опитва да й помогне да продаде кутии с бисквитки, което пресъздава фиксацията на Моника от детството. Рейчъл напуска работата си в Central Perk и продажбата на коледната елха на Джоуи противоречи на принципите на Фийби.

Сезон 4, Епизод 10 - "The One with the Girl from Poughkeepsie"

За да може персоналът в кухнята да признае авторитета й, Моника наема Джоуи, за да може да го уволни пред тях. Чандлър неуспешно се опитва да уреди Рейчъл с колега. Рос не може да избере между две момичета.

Сезон 5, Епизод 10 - "The One with the Inappropriate Sister"

Отегченият Рос сее хаос в живота на Чандлър и Джоуи. Рейчъл се чувства неудобно от необичайно близките отношения на Дани със сестра му. Фийби се натъква на проблеми, докато събира дарения за бедните на Коледа.

Сезон 7, Епизод 10 - "The One with the Holiday Armadillo"

В този коледен епизод, Рос се опитва да въведе своя син Бен в различни религиозни традиции, но вместо Дядо Коледа идва коледният броненосец.

Сезон 6, Епизод 10 - "The One with the Rockin' New Year"

На снимачната площадка на „Новогодишната вечер на Дик Кларк“ Джоуи се опитва да целуне Джанин в полунощ, а Моника и Рос възкресяват танцовата си хореография от гимназията. Междувременно Рейчъл, Фийби и Чандлър търсят коледните подаръци на Моника.

Сезон 9, Епизод 10 - "The One with Christmas in Tulsa"

Чандлър прекарва Коледа далеч от семейството си в Ню Йорк. Междувременно, обратно в Ню Йорк, останалите приятели се събират за празнична вечеря.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Кино, театър и книги
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин