"Неделя сутрин" - театърът, който ще ви разплаче от смях - Кино, театър и книги - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
"Неделя сутрин" - театърът, който ще ви разплаче от смях
Автор: Peika.bg

Новата театрална комедия „Неделя сутрин“ е продължение на успешния авторски спектакъл „Петък вечер“, отново с участието на Филип Буков, Павел Иванов, Христо Пъдев, Стоян Дойчев и Skiller, режисьор е Ивайло Ненов, а автор – Ваня Георгиева.

В продължение на два часа ви гарантираме истинско забавление, защото четиримата актьори и бийтбокс мастъра се превъплъщават в различни роли, които ще ви просълзят от смях.

Ще разберете как да станете истински сваляч, може ли един мъж да успее да изгледа мач до края, как Филип Буков яде на шведска маса, тайните на женското приятелство, какво правят съседите в неделя и още!

Може ли да се сбъднат мечтите на мъжете и оставят ли ги жените им понякога на мира? Какви спомени имате от петък? А как ще завърши неделята на Стоян и ще срещне ли своята Жулиета или живота ще му поднесе нови изненади?

Ако решите да се насладите на постановката, а наистина ви препоръчваме да го направите, ще се насладите на истински хумор, добро настроение и един съвет - носете си кърпички, ще си поплачете!

Освен актьорска игра, зрителите ще видят много танци и хореографии, а цялото действие е озвучено на живо от Skiller.

Сценографията е на Мирела Василева, а хореографията – на Александър Манджуков. Автор на музиката и цялото озвучаване е Александър Деянов-Skiller. Продуцент на постановката е Artvent.

Продължението на „Петък вечер“ идва логично след успеха на авторския спектакъл, който за малко повече от година вече е игран над 50 пъти. След София „Неделя сутрин“ ще бъде с премиери и в други градове от страната.

БИЛЕТИ: https://bit.ly/44acglG

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Кино, театър и книги
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин