„Уизеър” с нови правила за ръчния багаж - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
„Уизеър” с нови правила за ръчния багаж
Автор: Peika.bg
„Уизеър” с нови правила за ръчния багаж

Наскоро първият стъпил на българския пазар нискобюджетен превозвач - унгарската „Уизеър”, е променила политиката си за ръчния багаж.

Всеки редовен билет покрива безплатен ръчен багаж, но заради дизайна на самолета, капацитетът на багажното отделение в кабината ограничава броя на ръчните чанти, които могат да бъдат качени на борда.

Тъй като продуктът „Уиз приорити”, който гарантира мястото на ръчния багаж на борда, станал популярен сред пътуващите през последните месеци, от авиокомпанията решили да въведе нова мярка, за да сведе до минимум забавянето на излитането на полета, заради качването на ръчния багаж и да увеличи удовлетвореността на клиентите.

Мярката е вече в сила и само пътниците, купили „Уиз Приорити” ще могат да носят ръчния си багаж в кабината. Тя важи за всички пътуващи, независимо кога са купили билетите си.

Ръчният багаж на пътниците, които не са купили тази услуга, ще бъде поставен безплатно в отделението за товари на самолета и може да бъде взет обратно от багажната лента на пристигащото летище. 

Пътниците с ръчен багаж, който е с размери до 40х30х18 см, все още имат право да носят ръчния си багаж на борда и да го прибират под седалката.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин