iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!

Дайте идея къде да се разходим около София, освен на Витоша?

27.11.2012 | 23:30, отговорили: 3 , Уикенд, България, от Виолин Иванов
0 гл.
Отговори (3)
Емил Гюдюлев , 28.11.2012 | 14:15
0 гл.
За еднодневна екскурзия язовир Искър е идеален. Ако има рибари ще им хареса много, а за останалите може да се наеме лодка, водно колело или джет. Ако решите да останете по-дълго в региона има достатъчно разнообразните опции за настаняване.
Неда Лазарова , 28.11.2012 | 07:08
0 гл.
Отидете до селата Батулия и Ябланица. Балкана е много красив там и има толкова много места за разходка. В село Батулия има и малко манастирче, което се състои от малка църква, манастирски сгради, камбанария. Църквата е построена до високи черни отвесни скали, като най-отгоре има метален кръст. Те са като естествена ограда на манастира oт едната му страна. За манастира от селото се тръгва нагоре по стръмен черен път нагоре в планината. Спокойно може и с кола.
Ивайло Климентов , 28.11.2012 | 00:07
0 гл.
Препоръчвам ви да се разходите до село Огоя. Това е едно от любилите ми места за разходка в Стара планина, в района на София. Намира се на около 50 км. от София в посока Своге. След село Луково се завива надясно към Бакьово и Огоя. Малко над селото се намират останките от средновековния манастир "Свети Пантелеймон". Около него има огромна поляна, страшно е красиво и спокойно. Ние обикновено си правим пикник. Даже си носим мръвки и си ги печем на огън. Естествено трябва много да се внимава с това, но мястото е отлично и за игри на него, ако сте и с деца.
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин