iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!

Хубави ли са плажовете на Корфу, ако може препоръчайте някой курорт.

21.03.2013 | 02:13, отговорили: 3 , Лято и море, Гърция, от Бисер Шишманов
0 гл.
Отговори (3)
Йорданка Чорбаджиева , 21.03.2013 | 13:15
1 гл.
Вярно е това за западните плажове. Аз ви препоръчвам селцето Лиападес. Селото е много малко, без тълпи от туристи, а наоколо плажовете са направо идилия - безброй усамотени заливчета с кристално чиста вода. Плажовете са каменисти, така че ако някой предпочита пясъчни плажове, Лиападес не е неговото място! На нас това не ни пречеше изобщо, бяхме оборудвани с водни обувки. Малко са труднодостъпни от гледна точка на това, че няма как да се ходи по бреговата линия, защото заливчетата са заобиколени от хълмове и от един плаж към друг трябва да се обикаля през гората. Ние всеки ден бяхме на различен плаж.
HAYK HACHERYAN, 21.03.2013 | 09:05
0 гл.
Селището Палеокастрица на остров Корфу има добър пясъчен плаж,добра инфраструктура от хотели,уникална природа и много красиви водни пещери издълбани от морето в скалите които се обикалят с лодка.Столицата Керкира се намира на около 20 километра,близо до Палеокастрица е разположен завода за преработка на екзотичния плод КУМ КУАТ който е символ на тази дестинация-има хубав супермаркет вътре където посетителите могат да напазаруват и да се запознаят с историята на производството.
Стефан Гулев , 21.03.2013 | 07:48
0 гл.
По предварителна информация, а вече знам и от лични убеждения всички хубави плажове се намират от западната страна на острова. Затова когато резервирате хотел, ако плажовете са важна част от вашта почивка го имайте предвид. Ние бяхме в едно градче - Гувия, което беше близо до столицата Керкира и имаше ужасен плаж. Добре че не ни се наложи да прекараме тук цялата ни почивка, защото със сигурност щях да намразя острова!
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин