iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!
Искам да посетя мой приятел в Никарагуа.Интересува ме дали ми е нужна покана и виза и от къде да ги получа.Ще съм благодарна и за всяка друга информация за тази страна.Някой ще ми каже ли каква сума ще ми е необходима за 20дневен престой?
11.03.2014 | 18:41, отговорили: 2 , Друго, Никарагуа, от ivankabegova
5 гл.
Отговори (2)
ivankabegova, 12.03.2014 | 19:40
0 гл.
Благодаря Ви за информацията!Тъй като получавам много противоречива информация от интернет,ще се радвам на всяка достоверна такава от Вас и всеки друг.Предварително благодаря!
Koko Denev, 12.03.2014 | 14:06
2 гл.
За българските граждани, притежаващи валидни паспорти, не се изискват визи при престой в страната до 90 дни. Пребиваването в Никарагуа може да бъде продължено от миграционните власти за срок от 30 дни. При влизане в страната със самолет се заплаща входна такса от пет щатски долара и изходна такса от 32 долара. Документът за пътуване е международен паспорт - валиден минимум шест месеца.
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин