iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!

Къде може да си извадим визи за Дубай, след като ОАЕ нямат посолство в България?

04.12.2012 | 15:42, отговорили: 3 , Друго, Обединени арабски емирства, от Станислав Атанасов
0 гл.
Отговори (3)
Диана Георгиева , 05.12.2012 | 02:35
1 гл.
Има нещо важно за визите за Дубай, което е добре да знаеш - ако международния ти паспорт съдържа валидна или изтекла виза за Израел или входни и изходни печати от ГКПП на Израел може да бъде отказано влизане или преминаване през страната.
Васил Драгомиров , 04.12.2012 | 23:40
1 гл.
Според мен би трябвало да може да се свържеш с някои от нашите тур агенции, да ти извадят виза, но може да има известни условия например да си резервираш хотела през тях. Най-добре прозвъни някои български тур-агенции и питай.
Борислава Бричева , 04.12.2012 | 17:00
1 гл.
Ако няма да сте с организирана екскурзия, а сами ще се оправяте, ще е малко по-пипкава работата с издаването на визи. Документи за виза се подават чрез посредник - туристическа компания в България или във вашия случай чрез гаранцията на поръчител - местно юридическо или физическо лице (това може да е хотел, а ако е служебно например, може да е фирмата която те кани), имащо право да подава документи с искане за издаване на виза. Посредника иска от властите да приготвят виза и след като я направят я пращат на летището и като кацнеш отиваш и я взимаш от визовия офис (преди да минеш имиграционен контрол). Ако направиш хотелска резервация хотелите уреждат и визи. На летището и при трите ми пътувания ме караха да посочвам къде ще отседна.
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин