iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!

Към кои плажове на Гоа в Индия да се насочим - на север или на юг?

29.01.2013 | 15:14, отговорили: 3 , Лято и море, Индия, от Калинка Костова
1 гл.
Отговори (3)
Петромимир Киров , 29.01.2013 | 16:50
0 гл.
С една приятелка ходихме в Гоа, бяхме на север, на плажа в Кандолим. Най-лошите плажове в северната част са Бага и Калангут, там има крави! и съответно каквото остава след тях. На Кандолим няма такива неща обаче. По-южните плажове е доста по-шикозно, но и на север не е лошо, но общо взето там, където няма хотели. И ние бяхме много доволни от храната и не беше скъпа. Само не забравяйте да си миете ръцете винаги преди ядене и не поръчвайте лед в напитките, ледът не се прави от чиста вода.
Деян Банков , 29.01.2013 | 16:40
0 гл.
Ние бяхме там за 4 януари тази година, в южната част - много ми хареса. Пясъкът беше ситен и бял, плажът беше чист и храната им беше добра. Единствено имаше доста вълни, като за сърфисти, аз обичам спокойно море. На юг по принцип са повече хубави хотели на база ол-инклузив, както в Египет, по северните плажове има повече народ.
Радослав Андонов , 29.01.2013 | 15:32
0 гл.
В южната част е по-чисто и доста по-спокойно, докато на северните плажове е по-мръсно, някак си по-бедно е там, но затова пък е по-весело. Зависи какво точно търсите, ако искате по-голямо оживление и партита насочете се на север. На юг и плажовете са по-хубави според мен.
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин