iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!

Колко горе-долу излиза една екскурзия до Доминиканската република и какви интересни атракции можем да видим там?

03.10.2012 | 12:57, отговорили: 4 , Друго, Испания, от Димитринка Стоева
0 гл.
Отговори (4)
Ненко Банков , 04.10.2012 | 06:33
0 гл.
Може да отидете и на друга екскурзия - до столицата Санто Доминго, но да ви кажа, разстоянието е доста голямо, пътуването дълго, а и няма кой знае какви забележителности.
Оля Петрова , 04.10.2012 | 03:40
0 гл.
Да, ама нищо не казвате за връщането. То е с катамаран и е един фиеста-празник. Естествено ромът пак е на линия /това ще срещате непрекъснато в Доминиканската република/, а аниматорите ще ви забавляват с песни и танци. Целият екипаж и туристите танцуват бачата, салса и меренге.
Нели Лазарова , 03.10.2012 | 19:41
0 гл.
Припичането на плажа и къпането в кристалните води си е едно на ръка, но може да преживеете и други много интересни моменти там. Едното от тях е плуването с делфини. Това е нещото, което задължително трябва да направите. Преживяването е наистина прекрасно - тези интелигентни бозайници общуват и търсят компанията на нас, хората. Нещо наистина незабравимо, което не се случва всеки ден. Непременно си направете и екскурзия до т. нар.естествен басейн в морето :) Тя е еднодневна, а ‘басейнът’ е участък в морето, някъде около 2 км в диаметър, далече от брега, където водата, обаче, е плитка до кръста. Дотам, се стига с моторница, а след престоя там /ще си пийнете ром с кола, разбира се/, пътуването продължава до най-големия остров на Доминикана. Там ще имате обяд и време за плаж. Направо е супер!
Спиро Димитров , 03.10.2012 | 14:28
0 гл.
Ако пътувате организирано /а така си е най-добре, според мен/, пътуването на база all inclusive струва някъде около 1300 евро. Но ввсе пак зависи от фирмата, с която ще пътувате, дали са включени летищни такси - въобще гледайте офертите много внимателно като подписвате договори с туроператорите.
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин