iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!

Предстои ми пътуване до Аржентина и по-специално - Буенос Айрес. Интересен град ли е, какво да не пропускаме, как стои въпросът с храната?

07.08.2012 | 17:29, отговорили: 3 , Културен туризъм, Аржентина, от Мирослава Стайкова
0 гл.
Отговори (3)
Симеон Пенев , 08.08.2012 | 07:16
0 гл.
Ресторанти и заведения за хранене в Буенос Айрес можете да намерите всякакви и от различни региони на страната. Предлага се превъзходно говеждо месо и известното в цял свят аржентинското червено вино. Много разпространена е и италианската кухня.
Валери Митев , 08.08.2012 | 06:15
0 гл.
Най-известните улици в града безспорно са Кориентес и Санта Фе, където се намират най-много театри и ресторанти.Разходете се с корабче по реките Ла Плата и Парана - така ще се насладите на прекрасната гледка към града.
Валентин Драгомиров , 08.08.2012 | 01:38
0 гл.
Разбира се, това е многомилионен град. Разположен е на река "Де Ла Плата"/Сребърната река/.Буенос Айрес е вторият по големина град в Южна Америка и един от най-привлекателните. Отличава се с прекрасна архитектура в колониален стил. В Буенос Айрес има 132 държавни и частни музеи - музея на Ева Перон, дома-музей на Карлос Гардел, музеят на Съвременното изкуство и още много други. Заведения с изпълнения на аржентинско танго пък може да намерите навсякъде и не трябва да ги пропускате - това са места с висока категория, които представят шоу програми и вечеря за своите гости.
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин