iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!

Смятаме да отидем за няколко дни до съседна Гърция. Може ли да ми дадете някакъв примерен маршрут, който е изпробван от вас?

18.07.2012 | 21:33, отговорили: 2 , Друго, Гърция, от Любо Иванов
0 гл.
Отговори (2)
Nina Peicheva, 19.07.2012 | 15:40
0 гл.
А от Серес можеш да се отклониш към езерото Керкира, което е супер за следобед с въдицата (питайте мъжа ми по въпроса), а за неизкушените от риболова - има много птици за зяпане и чудесни места за разходка...
Благовеста Димитрова , 09.05.2012 | 21:40
0 гл.
Ами имам един изпробван маршрут и то доста добър -Серес-Кавала-о.Тасос. Серес е много приятно малко градче само на един час от границата, с бели, немного високи къщи със сенници по терасите. Там трябва задължително да опитате фрапето, което се предлага - супер е. Следва Кавала или, както го наричат гърците - Пелагос. Град на брега на Егейско море - хора, светлини, плажове, сини води и палми... Има и какво да се разгледа - стария град и крепостите, акведукта от римско време и центъра на града. Оттук до о. Тасос се стига с ферибот. Главният град на острова носи същото име. И там ще се насладите на девствени плажове и синьо море и на прекрасната природа. Можете да разгледате и манастирите. Пътуването ще ви зареди с положителни емоции, като се откъснете поне за малко от забързаното ежедневие. Пробвайте този маршрут.
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин