iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!

Здравейте, приятели! Отиваме на екскурзия и имаме престой 3 дни в Лондон. Ще може ли за толкова време да се разгледат достатъчно забележителности  в този голям град и какво не трябва да се пропуска?

30.07.2012 | 16:38, отговорили: 2 , Културен туризъм, Великобритания, от Роберт Манчев
0 гл.
Отговори (2)
Петромимир Иванов , 31.07.2012 | 04:08
0 гл.
Разбира се, ако имате повече време, посетете музеите на Мадам Тюсо и на Шерлок Холмс, Британския музей и Националната галерия. Със сигурност трябва да посетите замъка Уиндзор - символ на кралската власт в Англия, най-старият и най-голям замък във Великобритания, както и Гринуич и Кралската обсерватория. Ако пък успеете и да се разходите с корабче по Темза, ще е супер. Но.. има още много неща да се видят в този голям град, наистина.
Юлияна Бресковска , 30.07.2012 | 23:43
0 гл.
Ние наскоро ходихме на организирана екскурзия и видяхме доста неща, макар и за толкова ограничено време. Като начало със сигурност трябва да видите Албърт хол, Хайд парк, Трафалгар скуеър с колоната на Нелсън, Парламента, Биг бен, който вече се нарича Елизабет, Лондонската кула, както и катедралата Свети Павел, трета по големина в света. Не знам какво включва екскурзията ви, дали е организирана или не, но ако имате свободно време, задължително посетете Уестминстърското абатство, разходете се до Даунинг стрийт и Пикадили. Някоя от вечерите може да се разходите и из известния квартал Сохо
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин