iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!
здравейте! Иска ми се да отведа дъщеря ми в Милано или Валенсия /това е мечта/, но не знам как да организирам сама пътуването ни - от България и да бъде по-икономично.примерно превоз от летище до Милано, евтини хотели, маршрути. Благодаря Ви!
13.11.2019 | 15:57, отговорили: 3 , Уикенд, Италия, от Кирилова
12 гл.
Отговори (3)
Iva, 03.01.2020 | 17:06
1 гл.
Ако ви трябва толкова информация е добре да си вземете организирана екскурзия. Когато човек си прави пътуването, сам си издирва информацията, няма как всичко да Ви се даде на тепсия. Защото ако не можете сама да си го организирате, да си издирите информация през сайтове и търсачки, там на място още по-трудно ще се оправите. Защото там няма кой за ръчичка да ви води, преценете си риска от самостоятелно пътуване. Правила съм го много пъти и не е толкова лесно, колкто изглежда отстрани.
Мария Илиева, 24.11.2019 | 12:26
3 гл.
Здравейте, аз съм Мария и живея в Милано. По принцип до тук летят 2 нискотарифни компании - Wizz air и Ryanair. Аз по-често се прибирам с Wizz, в повечето случаи те имат по-добри цени. Ако си вземете билетите извън пиков сезон и около месец по-рано, само с ръчен багаж може да струва около 40 лева в двете посоки. От летището в Бергамо до Милано се стига с автобус - 7 евро, ако си го купите онлайн е 6 евро в посока https://www.orioshuttle.com
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин