10 причини да си изберете жена планинарка - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ 3e-News Insmarket Jenite Div OperationKino Sporta FitWell Sportuvai Peika NasamNatam Sever Programata Doctoronline Kulinar Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
10 причини да си изберете жена планинарка
Автор: Peika.bg
10 причини да си изберете жена планинарка
Снимка: taylorbri/Flickr

Свободолюбиви, винаги с плам в очите и вятър в косите!

Дамите планинари са от хората, които няма как да не ви направят впечатление. 

Вродената им любов към природата, приключението и адреналина буквално ги кара да сияят. 

Събрали сме 10 (но всъщност са много повече) причини да изберете такава жена за своя спътница в живота. 

1. Може да създава уют и в най-неприветливото място. Тя е с доста богато въображение и буквално може да направи от нищо - нещо.

2. Не пада духом. Винаги е с усмивка на лице и воля в сърцето, защото планинските преходи са я научили, че и най-големите трудности се преодоляват с непоклатим дух. 

3. С нея не може да скучаете. Тя е много активна, винаги търси нови преживявания и предизвикателства. Бъдете готов животът ви да се превърне във въртележка от вдъхновяващи емоции. 

4. Знае много интересни места. Те са романтички, тайнствени, с прекрасни гледки, встрани от популярните маршрути.

5. Може да приготви нещо наистина вкусно с минимум продукти.

6. Спонтанна е. Не е нужно да изпадате в дълга и тягостна организация за пътуването. Тя просто ще си вземе раницата и палатката и е готова за приключения.

7. Млада и красива за по-дълго. Времето, прекаранo в планината, чистият въздух, положителни емоции и разбира се километрите ходете с тежка раница се отразяват добре както на вътрешния й мир, така и на външния й вид.

8. Обича нестандартното. Не се опитвайте да я впечатлите с клишета, защото едва ли ще успеете. По-добре направете нещо от сърце, специално за нея. 

9. Тя е добър събеседник. Планинарството е я срещнало с много хора с различен мироглед. Подарило й е много любопитни преживявания, които се превръщат в увлекателни истории. Освен това знае, че преходът е по-лек с приятни теми за разговор. 

10. Оценява "малките неща". Общуването с планината я е научило да отсява важното от маловажното. Знае, че най-ценното е да е в хармония със себе си, да обича и просто да се радва на живота!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин