3 красиви плажа, които да посетим в Испания това лято - Лято и море - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
3 красиви плажа, които да посетим в Испания това лято
Автор: Peika.bg
3 красиви плажа, които да посетим в Испания това лято
Снимка: pixabay

Испания предлага много красиви плажове, които са идеални за посещение през лятото.

Ето три от тях:

  1. Кала Комте, Ибиза: Кала Комте се намира на остров Ибиза и е един от най-известните плажове в региона. С изключителната си пясъчна плажна идилия, кристално чисто море и заобикалящите скалисти образувания, това е място, където можете да се отпуснете и насладите на живота на плажа.

  2. Коста дел Сол, Малага: Коста дел Сол е прочута със своите прекрасни плажове и слънчев климат. Отличаващият се плаж Ла Кала де Михас е едно от най-популярните места за къпане и слънчеви бани. Тук ще откриете златист пясък, топли води и множество плажни барове и ресторанти.

  3. Барселонета, Барселона: Барселонета е един от най-известните плажове в Барселона и е само на кратко разстояние от градския център. Тук ще откриете широк плаж със златист пясък, ясни води и обилно наличие на beach барове и ресторанти. Можете да се насладите на плажа, да плувате в морето и да се насладите на местната атмосфера.

Тези три плажа в Испания предлагат разнообразни и прекрасни условия за отпускане и забавление на морския бряг. Независимо дали търсите оживени плажни партита или спокоен релакс, Испания има много да предложи през лятото.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Лято и море
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин