Филми, които ще вдъхновят пътешественика във вас (2-ра част) - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Филми, които ще вдъхновят пътешественика във вас (2-ра част)
Автор: Peika.bg
Филми, които ще вдъхновят пътешественика във вас (2-ра част)
Снимка: pexels

Вече ви предложихме няколко филма, които ще ви допаднат, ако обичате да пътувате, но ако не сте си харесали нищо от този списък, предлагаме ви още няколко идеи:

"Семейство Гризлоуд във ваканция"

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Santiago (@dave_d._saint)

Това е забавна история за пътешествието на семейство Гризлоуд из САЩ. Изпълнен със злополуки и със съвети какво да НЕ правите по време на ваканция, този филм ще ви накара да се смеете на глас.Почти толкова добър е "Европейска ваканция", продължението на първия филм. Семейство Гризуолд печелят пътуване до Европа и оставят следа от разрушения през Лондон, Париж, Бавария и Рим.

„Карта за събота“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by V Resorts (@vresorts)

Какво би било да пътуваш по света за една година? "Карта за събота" отговаря на този въпрос.Това е документален филм за околосветско пътешествие. Той е пълен с интервюта от други туристи по време на пътуването им. От всички етапи на пътуването, от първото напускане на родната ви страна, през това какво е да пътувате с раница по целия свят, до това какво е най-накрая да се върнете у дома, този филм обхваща всичко.За тези, които мечтаят да обиколят света, този филм е задължителен. „Карта за събота“ върши чудесна работа, описвайки точно представлява околосветското пътешествие.

"Властелинът на пръстените" и трилогията "Хобит"

За да видите великолепните пейзажи на Нова Зеландия, пуснете си някой от филмите „Властелинът на пръстените“ или трилогията „Хобит“. С епичен сюжет и спиращи дъха пейзажи, трилогията „Хобит“ и „Властелинът на пръстените“ са страхотни поредици за филмови маратони.

"Мисията невъзможна"

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Josh Wells (@wellster34)

„Мисията невъзможна“ е поредица от шест филма, в които Том Круз играе Итън Хънт. Във всеки филм Хънт и неговият екип спират вражеска сила, за да предотвратят глобална катастрофа.Тази филмова поредица е заснета на места по целия свят, от известни градове до по-тайни местенца.

"Планетата Земя"

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SoundtrackLover (@soundtrack.lover_167)

"Планетата Земя" е шедьовър. Станете свидетел на удивителното разнообразие на тази планета, от най-дълбоките океани през най-високите планини до най-сухите пустини. Прекрасен е, образователен е и е идеален за всички възрасти.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин