Кафене в Токио предлага гушкане на мини прасенца, докато пиете кафето си - Хапване и пийване - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Кафене в Токио предлага гушкане на мини прасенца, докато пиете кафето си
Автор: Peika.bg
Кафене в Токио предлага гушкане на мини прасенца, докато пиете кафето си
Снимка: Instagram/mipigcafe

По целия свят котешките кафенета дадоха на клиентите възможността да излизат със своите космати приятели. Сега едно малко място в Токио предлага по-уникален тип компания. Mipig Café ви позволява да изпиете чаша кафе в компанията на мини прасета.

Концепцията да се отпуснете в кафене, докато група прасенца се въртят около вас, се оказва доста популярна. След отварянето на първия си магазин в Мегуро през 2019 г., Mipig Café отвори второ място в модерния квартал Хараджуку. Както при много от местата, предлагащи добро прекарване със сладки същества, Mipig Café разполага с много малки скривалища и зони за игра за мини прасетата.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by mipig cafe (@mipigcafe)

Прасенцата, живеещи в Mipig Café, са известни с това, че са особено привързани към посетителите. Малките сладури обичат да подушват гостите си с надеждата да получат почерпка и дори скачат в скута на посетителите, за да ги гушкат или да подремнат. За да запазят прасенцата в безопасност, има и някои правила, които хората трябва да спазват, като забрана на снимане със светкавица или агресивно хващане.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by mipig cafe (@mipigcafe)

За да предотвратят претоварването им, има система за резервации, така че не забравяйте да резервирате мястото си предварително на уебсайта на Mipig Café. Срещу такса от 1000 йени (7 долара) и поръчка на едно питие от минимум 600 йени (4,20 долара) можете да се мотаете с прасенцата в продължение на 30 минути. За да подобрите изживяването си, можете също да си купите някои лакомства, които да им давате, но имайте предвид, че са доста лакоми.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by mipig cafe (@mipigcafe)

Дори да не планирате посещение на Токио скоро, пак можете да проследявате приключенията на сладките мини прасета, които обикалят кафене Mipig. Просто ги последвайте в Instagram и бъдете готови да кажете „awww!“ на всяко изображение, което публикуват.

 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Хапване и пийване
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин