Статуята на Христос Спасителя в Рио де Жанейро посреща Тейлър Суифт - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Статуята на Христос Спасителя в Рио де Жанейро посреща Тейлър Суифт
Автор: Peika.bg
Статуята на Христос Спасителя в Рио де Жанейро посреща Тейлър Суифт

Известната статуя на Христос Спасителя в Рио де Жанейро посрещна суперзвездата Тейлър Суифт преди първите й концерти пред огромна публика в Бразилия, съобщава Ройтерс.

Емблематичната статуя, известна с разтворените си ръце, бе облечена в бяла тениска с надпис „Добре дошла в Бразилия", за да посрещне певицата.

След като изнесе концерти в Съединените щати, Мексико и Аржентина, Суифт пристига с турнето си Eras Tour в Бразилия, където ще изнесе концерти, след като пандемията отмени предишните й дати в страната.

Суифт ще пее пред десетки хиляди фенове по време на три концерта в Рио де Жанейро тази седмица, и на още три през следващия уикенд в Сао Пауло, съобщава БТА.

Кралицата на поп музиката пристигна в горещия Рио с частния си самолет по-рано в четвъртък. Преди това бразилските й фенове организираха онлайн кампания, призоваваща близо 100-метровият паметник да бъде включен в посрещането. Архиепископската управа на монумента „Христос Спасител", прие молбата им, като поиска в замяна дарение от феновете на американската певица.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин