Светът на Джуманджи оживява в тематичен парк през 2023 г. - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Светът на Джуманджи оживява в тематичен парк през 2023 г.
Автор: Peika.bg
Светът на Джуманджи оживява в тематичен парк през 2023 г.

Ако никога не ви омръзва да гледате филма “Джуманджи” с Робин Уилямс и с голям ентусиазъм приемате всяко едно негово продължение с участието на Дуейн Джонсън Скалата, то 2023 г. е подготвила за вас нещо вълнуващо, съобщава My London.

Догодина в Обединеното кралство отваря врати тематичен парк, който обещава да пресъздаде света на легендарната игра. “Джуманджи” е сред най-епичните кинематографични приключения от 90-те години. Той оставя своя отпечатък върху цяло поколение, подобно на филмите за Джурасик парк.

World of Jumanji е проект на стойност 17 млн. паунда. Паркът се намира на час път от английската столица и отваря врати през пролетта. Той е дело на Chessington World of Adventures в сътрудничество със Sony Pictures Entertainment.

Гостите в World of Jumanji ще могат да се впуснат в свят от приключения. Входният портал ще бъде забулен в обрасла джуманджи джунгла. Разхождайки се из него, над тях ще се извисява огромен 16,7-метров Храм на Ягуара.

Ние знаем какво е необходимо, за да създадем върховно приключение за нашите гости. Паркът е разположен на площ от почти 520 000 кв. метра. Той ще предложи изненади зад всеки ъгъл с над 40 диви атракции, зоопарк с над 1000 величествени животни и два тематични хотела, плюс луксозен къмпинг, казва Тим Харисън-Джоунс, директор в Chessington World of Adventures Resort.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин