Bulgaria tattoo expo - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
16
Bulgaria tattoo expo
ДАТА: Oт 16 Април 2016 до 17 Април 2016 МЯСТО:
Добави в календара
Bulgaria tattoo expo

Над 100 артисти от България и Европа, 3D Tattoo Mapping шоу и благотворителна кампания за НАО Рожен на Bulgaria Tattoo Expo III


На 16 и 17 април 2016 г. в Зала 3 на НДК ще се проведе третото издание на международното изложение за татуровки Bulgaria Tattoo Expo. На него ще работят над 100 артисти от страната и чужбина, ще бъде представено 3D Tattoo Mapping шоу, а сумата от всички билети, продадени през интернет, ще бъде дарена в подкрепа на НАО Рожен.

И тази година Bulgaria Tattoo Expo събира под един покрив артисти от: България, Англия, Италия, Гърция, Германия, Македония, Испания, Румъния, Чехия и др. Сред тях са и някои големите имена в тату индустрията с български произход: Bullet BG, работещ в Португалия, Живко, работещ в Bloody Blue Tattoo в Чехия.

По време на събитието посетителите могат да се запознаят с артистите, да се татуират, да участват в различни дейности и игри, включени в програмата. Двудневното събитие преминава под звуците на машинките за татуировки и специално подбраната музика от пулта на DJ Pop CoЯe. Групите, които ще свирят в дните на събитието са Plastic Bo. и JFT.  

За първи път в рамките на събитието ще бъде представено 3D Tattoo Mapping шоу. За тази част от програмата ще се погрижат MP-Studio. Те са победители в състезанието за 3D Video Mapping, част от Фестивала на светлините (Festival of Lights) в Берлин за 2015 г. Те са авторите и на първото 3D Mapping шоу в пещера в Европа.

Част от програмата е и семинарът по епидемиология, предназначен за татуисти. Той ще се води от д-р Кети Ценова, специалист по Епидемиология на инфекциозните болести с дългогодишен опит като лекар и консултант по контрола и проблемите на инфекциите. И тази година ще има лазер, с който всеки желаещ може да премахне старата си татуировка.

Вече е в действие и дарителска кампания за НАО Рожен, в която Bulgaria Tattoo Expo се включи. За целта всички приходи от продажбата на билети през интернет ще бъдат дарени за нуждите на обсерваторията.

Повече информация за програмата, артистите и билетите може да намерите тук и тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин